Hevostallit.com — Missä mahtavin hevostalli? Kerro!

Hortkrom

HUOM! Hevostallit.com tarjoaa vapaan mahdollisuuden kommentoida ja arvioida hevostalleja. Kaikki kommentit ovat vierailijoiden kirjoittamia, täysin moderoimattomia, eivätkä edusta Hevostallit.com ylläpidon mielipiteitä.

Tupunan Hevosmaailma

  • Esittelysivu: Tämä esittelysivu löytyy nyt ja jatkossakin osoitteesta http://www.hevostallit.com/tupunan-hevosmaailma. Tämä osoite on muuttumaton.
  • Mielipiteet: Hevostalli on saanut tähän mennessä 87 kpl mielipiteitä. Uusia mielipiteitä saa antaa!
  • Nettisivut: Tällä hevostallilla vaikuttaa olevan nettisivut. Hevostallin nettisivujen pitäisi löytyä osoitteesta www.tupunanhevosmaailma.com
  • Osoite: Hevostallin käyntiosoite on Eurajoentie 184 B, 27510 Eura.
  • Paikkakunta: Paikkakunnan nimi on jo tiedossa ja se on .
  • Kartta: Tallin sijaintia kartalla ei ole vielä ilmoitettu. Karttakuva tullaan lisäämään myöhemmin, koska osoitekin on tiedossa.
  • Lukukerrat: Hevostallin Tupunan Hevosmaailma esittelysivua on katseltu jo 8920 kertaa.

Hevostallin saamat mielipiteet

sari palmen 486 päivää sitten:

No ompa mielenkiintoista kommenttia alempana …useimmat tuntuu tietävän mIstä puhuu ja yksi taas ei eli hepat todella tasokkaita ja hyvässä kunnossa , tallihenki hyvä siis kiva paikka …kannattaa itse tulla tutustumaan .nimim.ponin omistaja :) .Mukavaa joulun aikaa kaikille ♥♥

tupuna 490 päivää sitten:

Hyvää joulua kaikille ja hyvää tulevaa vuotta!:)
Ratsastajainliiton tallitarkastaja kävi reilu viikko
sitten,huomautettavaa ei ollut:)

Sinulle, "23v." 541 päivää sitten:

Hei.

Ensinnäkin, jos mielestäsi ko.tallilla on niin paljon epäkohtia, miksi käyt ko.tallilla? … Ja vielä käynyt 1.5v.?!
-Ei voi ymmärtää.

Sitten tämä, “Toisella tallilla…Plaa,plaa…Hevoset oli puhtaita, paitsi piehtaroinnin jälkeen”.
-Ööh? Eikö ole aika itsestään selvää, että piehtaroinnin ym.jälkeen hevonen on likainen?
Entä, jos Tupunallakin hevoset on likaisia em.syystä?

Olen kyseisen tallin hevosia nähnyt ja mielestäni ei mitään niin pahaa ole, ettäkö noin kovaa tekstiä pitäisi kirjoittaa.
Ole hyvä ja tutustu mm.Anja Eerikäisen ajalta oleviin hevosten laiminlyönti videointeihin ym. Siinä näet, millon hevoset voineet huonosti, eikä niistä ole piitattu, kun ovat kuolleet lian sekaan.

- Kaikkea hyvää Tupunan tallille toivottelen. :-)

leirillä -13 ollut 621 päivää sitten:

Olen aivan ihmeissäni näitä joitakin viestejä lukiessani. Siis aivan totaalisen ihmeissäni! :o

Olin tänä vuonna ensimmäistä kertaa leirillä Tupunalla ja aion mennä ensi vuonnakin! Hevoset olivat todella hyvin hoidettuja ja sairaita hevosia ei tunneilla juoksutettu. Parhaat hevoset taitoivat ihan grand prix-tason koulutemput ja muutkin hevoset menivät väh. heA:n asiat. Eikä ponnua puuttunut estetunneillakaan! Hevoset olivat kaiken lisäksi todella energisia ja pirteitä ja niistä näki, että ne voivat hyvin ja tykkäävät itsekin työskennellä. Opetus oli mitä parhainta, varmasti parasta opetusta missä olen koskaan edes ollut. Voin käsi sydämellä sanoa, että opin joka tunti jotakin uutta. Meillä oli huolella suunnitellut tuntitehtävät ja kaikki saivat koko ajan tasapuolisesti huomiota opettajalta. Ruoka oli aivan ihanaa. Hain lisää joka aterialla. Jopa kasvisruoat olivat hyviä!

Oli todella onnistunut ja tasokas leiri. En voi kuin kiittää Tupunaa ja muuta tallin porukkaa loistavista järjestelyistä. Kesäni kohokohta! Ensi vuonna nähdään taas!

nyt sitte..... 654 päivää sitten:

ÄLKÄÄ VALEHDELKO ! 23v:lle : Tupuna on hyvä paikka ja hevoset hyvässä kunnossa, jne.!:)
Sitten Pitkän linjan tallilainen : Kun sanoit että “ Ja antullakin käyneenä: ei siellä niin erinomaista lainkaan ollut ;) oli paljon asioita, joista ei joka pikkutytölle hiiskuttu… “ Itse minä siellä tallilla asuin (koska ei ollut muuta paikkaa, kun vanhemmat heitti pois kotoa) eikä siellä Todellakaan ollut mitään asioita mistä ei pikkutytöille hiiskuttu !! Siit erinomaisuudest en tiä ko se on jokasen mielipide mut ainaki siel oli tilavat ja hyvät tarhat, hevoset muutenki hyväs kunnos, kaikil kaikki omat varusteet ja mahtava ratsi opettaja jne. ! JOTEN LOPETTAKAA VALEHTELU TÄÄLLÄ! TÄMÄ EI OLE SITÄ VARTEN ! VAAN ANTAMAAN REHELLISTÄ! TIETOA! Ei mulla muuta !:)

(: 659 päivää sitten:

Hei “ 23v… “ Et todellakaan varmasti ole 23v. ellet osaa kirjoittaakkaan:D? Ainut asia oli totta ettei hevosilla ole tarhassa varjoa ja ne ovat aika pieniä mutta nehän ei ole siellä koko päivää ja saavat siellä liikuntaa ja ruokaa!:) Tupuna ei huuda vaan se voi kuulostaa siltä kun hänellä on luonnostaan kova ääni! Ja eihän siellä pakko ole käydä ellei tykkää:) Itsekin kammoksuin paikkaa niiden juorujen perusteella “ Tupuna on hirvee huutaaa aina ! Hevoset huonossa kunnossa! Kaikki kamalaa!! “ Sitten päätin mennä sinne ja ottaa asiasta selvää ja nyt naurattaa kun hiukankin uskoin niihin puheisiin… Siellä on hyvä kuntoisisa hevosia!:) Ainut huono asia että on hiukan kallis niin ei ole enää varaa käydä siellä joten ostin oman ponin ko en pääse sinne enää ko ei todellakaan oo yhtään rahaa, vaikka haluisin mielummin siellä käydä;( Hyvä paikka:)!

. 661 päivää sitten:

Hahha taas kerran kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa (tältä kesältä otettuja!):

http://marinna.kuvat.fi/kuvat/2013/Tupunan+Ratsupiha/

Ompa todella huono vointisen ja kuntoisen näköisiä kaikki. Huhhu :D NOT!

kylkiluut ei paista, ovat hyvässä lihassa, kaviot näyttää kaikille olevan ok, karva kiiltää, korvat on tötteröllä. Missä ne piiskan jäljet, likaiset hevoset ym?! :D Jos nuo olisivat todella hoitamattomia, niin johan paska olisi kertynyt panssariksi ympärille ja polttanut kaikki karvat ym. Ja äkkiseltään kun katsoo niin johan kaikilla hevosilla on ainakin omat suitset kun jokaisella erilaiset. Tässä tuli jo niiin moni asia todettua ihan keksityksi, että uskallan väittää, ettei alemman jutuista tosiaan mikään pidä paikkansa tai on ainakin todella suurenneltu juttuja.

Paikkaa yhtään tuntematta... 661 päivää sitten:

..23v// hei nyt menee jo yli! Hevonen TARVITSEE monta tuntia liikuntaa päivässä. En usko, että hevoset oikeasti puree AINA kun menee karsinaan, jos niin on, niin uskon että vika on käsittelijässä. Sitäkään en usko, että tämä Tupuna HAKKAA ja POTKII hevosia ilman syytä, jos näin on, niin kai olet eläinsuojeluun ilmoittanut? Ja jos tallilla on KAIKKI huonosti, niin miten sitten on varaa ostaa hevosia ja pitää ne hengissä? Koska siellä käy TYYTYVÄISIÄ ja PITKÄAIKAISIA asiakkaita, jotka maksaa mielellään opetuksesta ja käy mielellään tunnilla. Ja vielä, en tykkää huijareista, olet maximissaan katkera 14v, huomaa kirjoitustyylistä sekä tavasta ilmaista asiat. Ja täällä ei mielestäni KUULU puhua tuosta mainitsemastasi Antun tallista, vaan pelkästään Tupunan hevosmaailma(?)sta.

pitkän linjan tallilainen 661 päivää sitten:

Hei,

- Tupuna ei raivoa kellekkään, ei edes vaikka olisi tehnyt isommankin virheen. Tupuna on luonnostaan aika kovaääninen, mutta ei hän tosiaan itse sille mitään voi. Eikä sitä kannata pelästyä :D – poneilla ja hevosilla on alusta asti ollut omat harjat, satulat yms. Lukuun ottamatta shettiksiä, joille voi sopia sama satula ja tällöin omaa ei tarvita jokaiselle välttämättä. Joskus on voinut hetkellisesti olla muillakin yhteiset satulat, kun on odotettu oman satulan saapumista. – hevoset eivät pure. Vinski saattaa olla hapan, mutta on sitä ollut jo tallille tullessa. Eikä sekään tee mitään kun reippaasti menee luokse. Eikä hyväkuntoisella tuntihevoselle ole lainkaan vaarallista tehdä paria talutustuntia päivässä. Niillä suurimmaksi osaksi kävellään, joten hevosilla se ei tunnu missään. – hevoset hierotaan säännöllisesti ja niillä on pitkät alku ja loppuverkat joten venyttely ei ole pakollista. Tuntilaisethan voivat homman hoitaa, jos innokkaita ovat ;) – tupuna ei ole tosiaan munkaan nähden ketään hakannut :D pikkutyttöjen mielikuvitusta :D (huvittavaa kun melkein joka ratsastuskoulusta aina kerrotaan miten siellä ja tuolla opettaja hakkasi ja potki hevosta) jos näin tapahtuisi, olisitte kai jo ilmoittaneet eläinsuojeluun :D:D – hevoset harjataan monesti päivässä. Aina ennen ja jälkeen tuntia. Sillehän ei voi mitään jos ne tarhassa/karsinassa piehtaroivat ;) Monia hevosia ei harjata useissa paikoissa moneen kuukauteen kun ne ovat esim. laitumella. Lika suojaa ötököiltä näin kesällä ;) – kaviot on ihan hyvässä kunnossa. Ne putsataan myös ennen ja jälkeen tunnin. Kenkäykset ihan normaali välillä. Näin hevosenkin omistavana: joillain hevosilla kaviot on huonommat, kuten ihmisillä joillain on heikommat kynnet. – varusteet on myös ihan sopivat nykyään (joskushan alkuaikoina ei ollut aina. Huomaa: olen käynyt alusta asti) ja puhdistetaan säännöllisesti – hevosilla ei tosiaan ole suojaa tarhoissa, mutta ne eivät ole siellä koko päivää, vaan vain osan päivästä koska ovat myös tunneilla. Ei niillä tunneillakaan ole päivänvarjoa ;) Osan päivästä ne ovat myös tallissa, varjossa. Eikä ne tarhat ole pienet, kun ei niissä montaa isoa hevosta ole samaan aikaan. Niissä on oikein hyvinkin liikkumatilaa. Niistähän löytyy paljon kuvia kun hevoset reippaasti laukkailevat niissä ;)

Ja antullakin käyneenä: ei siellä niin erinomaista lainkaan ollut ;) oli paljon asioita, joista ei joka pikkutytölle hiiskuttu…

..23v. 661 päivää sitten:

hei!! Tupuna raivoaa aina tuntilaissileni ja aika useasti muillekkin, miksi? Ja sitten, tarhat ovat aivan KAMALAN pieniä ja kesäisinkään hevosilla ei ole MITÄÄN varjoa tarhassaan?!! Hevoset purevat aina kun menee kaarsinaan, koska niillä ratsastetaan monta tuntia päivässö eivätkä ne jaksa sitä. Hevosia EI EDED VENYTELLÄ ratsastuksen ennen eikä jälkeen. Niitä ei edes kunnolla harjata ja kaviot ERITTÄOn huonossa kunnossa!!? Sitten aina niillä poneilla varsinkaan EI ole omia harjoja, satuloita, eikä melkein Mitään, ja varusteet ovat TODELLA huonossa kunonssa. Minä olen siellä käynyt n. 1.5vuotta. olen itse kavereideni kanssa nähnyt kun Tupuna hakkasi JA potki hevosia ILMAN syytä!! Miksi?!! Mutta olen käynyt myös siellä Antun Tallilla joka oli aivan toista luokkaa!!<3 Sitten se lopetettiin kun omitaja muutti!!;(;( Hevoset oli AINA puhtaita (elleivät ollut juuri piehtaroimasta tulleita:p) ja oli TODELLA monipuolista eikä opettaja huutanut eikä hakannut hevosia tai muuten huonosti kohdeltu!:):)<3<3 Siinä minun mielipiteeni!

kpoipk 667 päivää sitten:

Niin kauan kun näitä viestejä ei moderoida ja ihmiset haukkuvat talleja laitan tätä viestiä että edes joku tajuaa Te törkyviestien kirjoittajat. Ajatelkaa miltä teistä tuntuisi lukea itsestänne, muitten ihmisten nimettöminä kirjoittamia negatiivisiä ja paikkaansa pitämättömiä tekstejä joita olisi suurenneltu. Mieti tätä kun seuraavan kerran alkaat kirjoittaa nimettömänä törkyviestiä jostain tallista. Jos et omalla nimelläsi pysty arvostelua kirjoittamaan jätä se silloin tekemättä. IP osoitteet pystyy niin helposti viranomaiset selvittämään ja voit joutua korvausvastuuseen kirjoittelustasi. Siis mieti 2 kertaa ennenkuin kirjoitat .

åpoo 667 päivää sitten:

Niin kauan kun näitä viestejä ei moderoida ja ihmiset haukkuvat talleja laitan tätä viestiä että edes joku tajuaa Te törkyviestien kirjoittajat. Ajatelkaa miltä teistä tuntuisi lukea itsestänne, muitten ihmisten nimettöminä kirjoittamia negatiivisiä ja paikkaansa pitämättömiä tekstejä joita olisi suurenneltu. Mieti tätä kun seuraavan kerran alkaat kirjoittaa nimettömänä törkyviestiä jostain tallista. Jos et omalla nimelläsi pysty arvostelua kirjoittamaan jätä se silloin tekemättä. IP osoitteet pystyy niin helposti viranomaiset selvittämään ja voit joutua korvausvastuuseen kirjoittelustasi. Siis mieti 2 kertaa ennenkuin kirjoitat .

åpoå 667 päivää sitten:

Niin kauan kun näitä viestejä ei moderoida ja ihmiset haukkuvat talleja laitan tätä viestiä että edes joku tajuaa Te törkyviestien kirjoittajat. Ajatelkaa miltä teistä tuntuisi lukea itsestänne, muitten ihmisten nimettöminä kirjoittamia negatiivisiä ja paikkaansa pitämättömiä tekstejä joita olisi suurenneltu. Mieti tätä kun seuraavan kerran alkaat kirjoittaa nimettömänä törkyviestiä jostain tallista. Jos et omalla nimelläsi pysty arvostelua kirjoittamaan jätä se silloin tekemättä. IP osoitteet pystyy niin helposti viranomaiset selvittämään ja voit joutua korvausvastuuseen kirjoittelustasi. Siis mieti 2 kertaa ennenkuin kirjoitat .

mielikuvitusta? 667 päivää sitten:

Nita tunnilla, vaikka olit ratsastanut vain kaksi kerta. Entäs sitten? Nita teki paljon lasten tunteja, myös ihan aloittelijoiden. Nytkin poni on ylläpidossa lapsiperheellä, lasten ratsuna. Monesti talutin ponia tunneilla.

Mitä tulee näihin “joku oli nähnyt”, niin ne ovat ihan omaa mielikuvitustasi. Olen käynyt tallilla ihan sen perustamisesta lähtien. Tupuna ei ole näiden neljän vuoden aikana yhtään hevosta hakannut. Raippaa on saattanut ratsastaessaan käyttää, mutta ihan normaalisti sitäkin.

dosweeti 668 päivää sitten:

Ekalla tunnillani Jonna laittoi mut Nitalla enkä ollu ratsastanu ku kaks kertaa ennen! Joku oli nähnyt kun Tupuna hakkasi raipalla jotain hevosta ja kovaa. Sit joku koira hyökkäs mun päälle ja murisi, mutta se EI ollut Tupunan koira.

- 848 päivää sitten:

Tarhatappelussa yksityistallilla syntynyt jalkavamma ei ottanut parantuakseen. Vaihtoehtoina oli hintava leikkaus tai lopetus ja koska Jazz ei kuitenkaan mikään gp-ratsu ollut, vasta nuori ja peruskoulutettu, päädyttiin lopettamiseen kun ei hirveän arvokas hevonen sitten ollut. Ei myöskään tiedetty olisiko ruunasta ollut enää edes normaaliin käyttöön saati kilpakäyttöön leikkauksen jälkeen, joten senkin takia lopetettiin.

:/ 849 päivää sitten:

Kuulin, että Jatsi on lopetettu :( Osaako joku kertoa syytä. Jatsi oli kyllä hieno, harmi että kävi näin.

(= 893 päivää sitten:

Eikö siellä Konstan nykyisessäkin tallissa ole hyvät valmentautumismahdollisuudet ilman ratsastuskoulun hälinää, voi olla että jää sinne. Mä ainakin jättäisin rauhallisempaan paikkaan, jos mun poni olis :) Tupunallekaan ei oo sieltä pitkä matka, niin voi halutessaan käydä valmennuksissa.

Onko tosta Saksan leiristä kuvia jossain, millaista siellä oli? :)

=) 897 päivää sitten:

Konstaa on jo ratsastettu

:) 898 päivää sitten:

Konstalla taitaapi edelleen olla saikkua jäljellä ja senkin jälkeen täytyy varovasti aloitella ja kasvatella lihaksia yms. Varmaan riippuu paljon Karlasta missä haluaa sitten ponin kuntoutumisen jälkeen valmentautua :))

:/ 902 päivää sitten:

Onko Konsta vielä palaamassa tallille?

:) 906 päivää sitten:

Jep. Eka Saksan ratsastusleiri muuten takana!! Hyvin onnistui!! Toka keväällä :))

jeps 924 päivää sitten:

Eli meni siis Liisalle ylläpitoon?

:) 924 päivää sitten:

Liinan ei ollut alunperinkään tarkoitus olla enää kauaa tallilla ja sille löytyi hyvä ylläpitäjä sopivasti :)

jeps 924 päivää sitten:

Ja nyt ei Liinakaan ole enää tallilla? Harmi, koska se oli niin suloinen ja mukava ratsu.

- 927 päivää sitten:

Tella on 140cm. eli pikkuponi

poni 928 päivää sitten:

Ei oo Milli tosiaan enää talillla, eikä Konstakaan tällä hetkellä, niin kuin nettisivujen hevosesittelyistä selviää:
http://www.tupunanhevosmaailma.com/tallinasukit.htm
(eli keskikokoisia-isoja poneja on tällä hetkellä vain Tella)

;) 929 päivää sitten:

Ollilat myivät Millien kokonaan pois. Kasvoivat molemmat pitkiksi sille ja toistaiseksi ainakin tyytyvät ratsastamaan tunneilla vain.

jeps 930 päivää sitten:

Unohdin kysyä, että onko Milli lähtenyt myös tallilta?

minä vaaa 942 päivää sitten:

Niiden omistajat ovat toistaiseksi liian kokemattomia vielä nuoren/raa’an ja todella iso liikkeisen Lilin selkään. Arttu taas on aika reipas ratsastaa. Omistajat eivät kuitenkaan halua niitä myydä pois/vaihtaa, joten ratsastavat nyt toistaiseksi tavallisilla tuntihevosilla ja opettelevat ensin ratsastamaan kunnolla niillä. Hevoset sen sijaan saa tunneilla/valkoissa osaavaa ja tasoistaan liikutusta ja pääsevät myös kilpailemaan oman tasoistensa ratsastajien kanssa. Ajan myötä sitten varmaan sekä äiti että tytär pääsevät hevosistaan nauttimaan selästä käsin, turvallisesti.

=) 943 päivää sitten:

Asiakkaan näkökulmalla hyvä pointti riippumatta tallista=). Ei varmaan ole mukavaa ratsastaa itselle ylisuurella hevosella tai no maksaa siitä jos ei pysty hevosta kunnolla ratsastamaan. Miksi muuten Helanderit eivät itse liikuta hienoja hevosiaan?

jeps 943 päivää sitten:

Okei, kiitos tiedosta :)

- 943 päivää sitten:

Nita meni yksitystallilla Rompan kanssa, olivat jo useamman vuoden tosi aktiivisessa tuntikäytössä ja nyt on niiden aika päästä rauhallisempaan käyttöön :) Kuten omistaja sanoi minkään hoidon tms. takia eivät lähteneet vaan juurikin siksi että ponit pääsee tuulettumaan yksityiskäyttöön ja pois isolta tallilta.

Burgi on Tupunan uusi hevonen, viime viikolla taisi tulla Saksasta. Puokki taisi olla. Korjatkaa jos olen väärässä.

jeps 943 päivää sitten:

Ja mihin nita on menny?

jeps 943 päivää sitten:

Mikä hevonen tuo Burgi on, joku uusiko?

Asiakkaan näkökulma 944 päivää sitten:

Poneja ei ole nyt kuin shettikset, Hanko (pikkuponi), Paula (pikkuponi, osittain tuntikäytössä), Tella (pikkuponi, osittain tuntikäytössä) ja Konsta (isoponi, osittain tuntikäytössä mutta nyt parantelemassa jalkaansa eikä tallilla). Eli isoja poneja on tällä hetkellä vain yksi ja sekään ei kokonaan käytössä ja nyt poissa vallan.

Shettiksillä ja Paula ja Hanko poneilla voi mennä kunnolla vain n. 160cm alaspäin olevat. Esim. teini-ikäiset ja aikuiset eivät voi niillä mennä. Poneja ei siis ole tällä hetkellä isompi kokoisille yhtään käytössä. Isoja poneja siis kaivattaisiin nyt todella kipeästi tai pieni kokoisia hevosia. Mika vuonis nyt toki on 150cm, mutta se on paljon jo ennestäänkin tunneilla. Tuon kokoisille olisi siis todella käyttöä ja tarvetta. Isoja hevosia sitten on nykyään jo todella kiitettävästi käytössä; Suvin kisahevoset Lettu ja Lerppu osallistuvat osittain tunneille (suurinpiirtein toinen aina joka päivä), Tupunan siitostamma Dina on tunneilla ihan kokonaan nyt, Helanderien Lili ja Arttu ovat kokonaan tuntikäytössä (omistaja ei niitä toistaiseksi liikuta), tekeekö peräti Monnikin jotain tunteja(?) ja sitten varsinaiset tuntihevoset Mika, Vinski, Burgi, Pico, Sampo, Wili. Eli 11 ihan isoa hevosta on nyt tunneilla.

Isoihin poneihin toivoisin nyt santsattavan, sillä päälle 160cm pitkä voi poneista tosiaan mennä kunnolla vain Tellalla, (Konstalla jos olisi kunnossa), Mikalla ja suokeilla. Puoliveriset taitaa kaikki olla +170 ja kaikki ei sitten niin isoilla tykkää mennä eteenkin jos on itse vaan just joku 160cm tai reilu. Itse asiakkaan näkökulmasta ainakin ratsastaisin mielelläni jollain pyöreämmillä ja selkeästi itselleni sopivan kokoisilla (150cm paikkeilla) hevosilla kuin niillä omaan pituuteeni verrattuna kirpunkokoisilla pikkuponeilla tai kerrostalon kokoisilla puoliverisillä. (Nuohan olivat siis vain vertauskuvia, älkää suuttuko :D)

hepohulluu 945 päivää sitten:

Omasta mielestäni hevosia on nyt ihan sopivasti tuntikäytössä. Tietenkin poneja on aika paljon, mutta nuoriahan siellä paljon käy. Mutta hevosten määrä on lisääntynyt ja se on kyllä mukavaa.

:) 948 päivää sitten:

Kuka väittää että Tupuna potkii hevosia? : DD

En käy enää Tupunalla enkä oo siellä kaikkeen ollut tyytyväinen mutta Tupuna hoitaa ja käsittelee kyllä hevoset todella asiallisesti. Jos siellä joku niitä hevosia potkii niin tuntilaiset. Heille voisi kyllä pitää todella monelle kunnon oppitunnin siitä huomaamattomien apujen antamisesta. Ne hevoset ovat siellä todella miellyttäviä ratsastaa, niitä ei tarvitse potkia eteenpäin kuten monella muulla ratsastuskoululla kylläkin valitettavasti. Tupunasta ei henk.koht. itselläni ollut silloin eikä ole nytkään mitään negatiivista sanottavaa. Syyni lähtööni oli silloin opetuksen taso, joka kylläkin on nykyään parantunut huomattavasti vähintäänkin entiselle tasolleen ja hevosten epäsopivat satulat, jotka nekin näyttivät korjaantuneen nykyisin.

Hyvä Tupuna! Nyt vaan lisää heppoja käyttöön ja kunnollista opetusta niin tuntilaisia riittää :)

dosweeti 948 päivää sitten:

käyn ratsastaas tupunalla joka toinen viikko. suosittelen, tosin joskus tupuna ottaa kyl vähän hermoon. jotkut väittää et tupuna potkii hepoi mikä ei kyl oo tosi.

hepohulluu 970 päivää sitten:

Itse käyn Tupunalla tunnilla aina kun ehdin. Käyn myös toisella tallilla ratsastamassa. Tiedän, että joku hevonen voi olla vähän eloisampi kuin muut. Onkohan itselläni käynyt sitten hyvä tuuri, kun yksikään Tupunan hevonen ei ole kertaakaan säikkynyt altani, en ole saanut edes yhtäkään pukkia. Ja ei, en ole aloittelija, saan hevosen kunnolla eteen ja töihin.

ok 978 päivää sitten:

tallin ylä- ja alamäet nähnyt kirjoittaa asiaa. Silti toivoisin että hevosia tarhoihin/tarhaamiseen panostettaisiin vielä enemmän ja hevosilla olisi mahdollisimman sopivat varusteet.

:) 982 päivää sitten:

Uusi paikkakuntalainen: Kyllä löytyy aloittelijoille sopivia, kilttejä ja mukavia hevosia ja etenkin poneja!

tallin ylä- ja alamäet nähnyt 982 päivää sitten:

Opetus on mennyt paljon parempaan suuntaan, samoin hevoset. Välillä oli ns. notkahdus alemmalle tasolle, mutta nyt saatu taas uusia osaavia hevosia, Tupunalta panostusta opetukseen (Tupuna osaa hirveästi jos ja kun vain haluaa) ja muutenkin tallin toiminta saatu taas rullaamaan. Tuntihevoset ovat miellyttävän eteenpäinpyrkiviä ratsastaa, niitä hoidetaan hyvin ja ne saavat monipuolista liikutusta. Hevoset eivät ole säikkyjä ratsastaa. Eräs nuoriponi, josta täällä on mainittu, on nykyisin jo kokenut tuntiponi ja aiemminkin se oli vain eloisampi ja ponimaisempi muita nuoren ikänsäkin takia, ei säikky. Tupunalta löytyy hyviä hevosia kaiken tasoisille. Alkeisratsastajillekin löytyy monia hyviä vaihtoehtoja, samoin ratsastajan kehitys ei jää junnaamaan paikalleen koska haastavampia ja osaavampiakin hevosia löytyy. Tallilta löytyy myös paljon muuta oheistoimintaa tuntien lisäksi ja muita eri tasoisia lapsia ja aikuisia.

Alueella ei ole oikeastaan muita ratsastuskouluja ellei kauemmas halua lähteä. Kannattaa kokeilla Tupunaa ja miettiä sitten haluaako ajaa kauemmas jollekin muulle tallille. Matkaa tulee Poriin, Huittisiin, Luvialle tai Raumalle kuitenkin se kolme varttia vähintään suuntaansa. Muistakaa myös, että kaikki netissä kirjoitettu ei ole totta, hevosharrastajat ovat myös kovia paskanpuhujia. Parhaimmat kuvan saatte ajamalla suoraan tallinpihaan miel. ilmoittamattakin tulostanne. Silloin näette tallin arjen ja millaista toimintaa siellä kaunistelematta ja varautumatta on.

Uusi paikkakuntalainen 984 päivää sitten:

Mitä tallia suosittelet. Onko täällä hyviä luottoratsuja aloittelijoille. Yritämme välttää liian nuoria ja säikkyjä hevosia.
Opettaja kuulostaa mukavalta. Onko totta että puolet hevosista aika säikkyjä. Ovatko sopivia alkeisratsuja.
Mitä muita kokeilemisen arvoisia talleja alueella. Olkaa rehellisiä älkääkä pelkällä tunteella vastatko. Jos ymmärsitte mitä tarkoitan. Kiitos jos nyt.

=DD 1042 päivää sitten:

Kannattaako? Tämähän on palsta jossa annetaan arvioita talleista. Lukeehan tuossa, että ANNA MIELIPITEESI TÄSTÄ TALLISTA=).

Mari 1091 päivää sitten:

Moi! Jokainen voi toki asiansa ilmaista mutta kannattaako se? Tupuna on ihan hirveen hyvä opettaja ja kehuu TODELLA paljon! Minä ainakin pidän siitä! Hevoset on osaavia jos niitä osaa ja haluu ratsastaa… Ja se että kannattaako netissä kaikkea mennä sanomaan toki jokaisen oma mielipide mistä tykkää mut mä ainaki tykkään niitten toiminnasta =)

mömmö 1092 päivää sitten:

asioista perillä: et taida oikeasti tajuta hevosista mitään.. :D tupunan hevosia on erikseen eläinlääkärit ja fysioterapeutit kehuneet.. lisäksi sinun kannattaa ottaa vähän selvää hevosten ruokinnasta ennen kuin arvostelet ammattilaisia.. mut jos ei vaa tajuu, nii sit ei.. onneks löytyy niit fiksujaki ihmisiä, jotka tietää mistä puhuu.

Näin on! 1101 päivää sitten:

asioista perillä: olen kanssasi samaa mieltä! Kyllä tämä systeemi kaatuu kun nostetaan tavoitteet liian korkealle ja koitetaan ottaa mallia Saksan maalta.. Katsotaan miten käy, kaatuuko ensin yritys vai tallin katto……….
Miten hevoset voi elää litran määrällä mysliä? Paska lentää ja hevoset käy ylikierroksilla. Ja mahtaa olla hyvää heinääkin ku sinistä vilkkuu….

-_- 1103 päivää sitten:

Hevoset ja ponit eivät ole todellakaan laijoha vaan hyväkuntoisia.Hevoset ja ponit eivä ole myöskään hulluja vaan kilttejä ja osaavia. Tupuna on kiva ja kehuu paljon ja semmosia opettajia on harvassa.

asioista perillä . 1107 päivää sitten:

MILLEE TUPUNALLA ON VARAA JOHONKIN MANEESIIN KUN EI NÄKÖJÄÄN OLE VARAA HEVOSTEN RUOKAAN. PONIT JA HEPAT NÄYTTÄÄ IHAN KARMEILTA.JA NE OVAT HULLLUJA

jk 1140 päivää sitten:

Todella hyvä talli! Ponit ja hevoset ovat kivoja. Tunnit eivät ole yksitoikkoisia! Tallilta saa kavereitakin paljon. Tallitytöt auttavat mielellään. Tupuna on todella kiva opettaja ja käyn itsekkin siellä. Nita varsinkin on ihana poni.

hepohulluu 1167 päivää sitten:

Kyllä mä ymmärrän kritiikin, mutta asiat voi sanoa nätistikin. Olen käynyt tupunalla vasta muutaman kerran, ja aion mennä ensi kesänä taas. Tupunan tunnit ovat mielestäni tarpeeksi vaativia ja niissä on vaihtelevuutta. Kerran tuntui kyllä, että sain liian vaativan hevosen, mutta oikeastaan se oli hyvä, koska tavoitteenani on kehittyä. Ja tärkeintä on, että tupuna kehuu kaikkia. Tallilla jossa käyn muuten, en saa kehuja todellakaan noin paljoa. Kehut ovat hyvä asia, koska koen onnistuneeni. vielä kun pääsisin koittamaan hyppäämistä näillä hevosilla.

diupadiu 1188 päivää sitten:

Käyn itse Luvianratsastuskoululla – mutta täällä on ilmeisesti ollut myös mielipiteitä Tupunasta jne. Tupuna on hieman ankara opettaja – joka on tietysti vain hyvä ! Itse käyn Tupunan tunneilla Luvialla, ja opettaja on upea ! :) Ei vaadi liikaa, ja huomaa pienimmätkin virheet.

- TUNNIT EIVÄT TODELLAKAAN ole yksitoikkoisia o.o

minä vaan 1293 päivää sitten:

olen kuullut tallista todella mukavia asioita ja kävisin mutta olen kuullut että siellä on enimmäkseen kouluratsastusta ja itse tykkään käydä estepainotteisellä, mutta voisi kai tulla kokeilemaan! :D

emmi lindqvist 1302 päivää sitten:

ihansurkeepaikka siellä ei oo mitäänensuosittele

Suffelipuffi 1457 päivää sitten:

Mun mielestä Tupunan ratsupiha on tosi ihana paikka :)
Kesällä oon menos taas leirille, viime kesänä olin ekaa kertaa leirillä, ja jäi leiristä ihana fiilis <3
Terkkuja Tupunalle ja hepoille :)

Tupuna 1500 päivää sitten:

Moikka kaikki ja oikein aurinkoista sunnuntaipäivää kaikille!!

Kiitos kaikille niin negatiivisista kuin positiivisistakin :) palautteista! Valitettavasti en ihan aina tällähetkellä pysty itse pitämään tunteja kun kouluttaudun lisää mutta onneksi minulla on kaksi hyvää ja asiansatietävää ja tuntevaa tuuraajaa! Jotka molemmat myöskin kouluttautuvat alalle lisää!
Hanko on kyllä ollut maneesissa ennenkin parit kerrat:) Olin myös erittäin tyytyväinen kaikkien ponien suorituksiin niinkuin upeitten oppilaittenikin! Ja olen ehdottomasti sitä mieltä, että “vähän elämää” pitää kaikissa,tuntihevosissakin olla, ei me muuten opita ratsastamaan!!

Oikein mukavaa kevättä kaikille!!
tupuna

ps ei sen väliä mitä puhutaan,pääasia,että puhutaan!

Tanja 1501 päivää sitten:

Katsomossa ollut, Nita & Hanko olivat todellakin nämä ponit jotka kisoissa olivat, itse olin Nitan kuskina, ja poni tosiaan ENSIMMÄISTÄ KERTAA ELÄMÄSSÄÄN MANEESISSA. Että siinä näitte hullun ponin todellakin : ) Todella kivoja poneja ovat kummatkin.

katsomossa ollut 1501 päivää sitten:

Olivatko ne nämä “nita” ja “hanko” kun olivat tänään luvian ratsastuskoulun estekisoissa? Jos olivat, niin eivät kyllä todellakaan olleet hulluja tai säikkyjä tai muuta vastaavaa nähneetkään, mitä täällä jotkut ylemmät henkilöt olivat väittäneet. todella hienosti menivät verkat ja radat ja oikein kivoilta poneilta näyttivät muutoinkin. Voin näille ylemmille haukkujille sanoa, että jos olivat nämä samat ponit niin sijoittuivat 1/17 ja 5/17, mikä on mielestäni aikas hienosti tavallisilta tuntiponeilta.

Tytti 1509 päivää sitten:

Samaa mieltä! Musta tallilla on tosi hyvät hevoset, jotka sopii työhönsä ja Tupunan opetus on erinomaista. Tupunalla hevoset halutaan pitää ennen kaikkea hevosina. Niistä ei haluta tehdä mitään pystyynkuolleita automaatteja. Se että hevoset olisivat sellaisia, ei tarkoita että ne olisivat turvallisia. Hevoset ovat aina eläimiä, persoonoita, erilaisia luonteiltaan ja reagoivat kaikkeen eri tavalla. Toivottavasti myös ylemmät henkilöt vielä joskus ymmärtävät tämän.

Emssu 1516 päivää sitten:

Paras paikka! <3 :D Ei voi kuin kehua!! Opetus on äärettömän hyvää. Yksilöllistä, tehokasta ja myöskin kannustavaa. Monipuoliset ja hyödylliset tehtävät niin koulussa kuin esteillä. Lisäksi välillä maastoillaan tallin upeissa maastoissa. Hevoset on tosi hyviä ja osaavia. Eri kokoisia, luonteisia etc. Henkilökunta on avuliasta ja ystävällistä. Tällä tallilla on ehdottomasti mahdollisuus kaikkien kehittyä. Puitteet ovat siistit ja hevosilla hyvät olot. Ainut miinus minkä keksin on maneesin puuttuminen. Leireillä on mahdollisuus uittoon, yömaastoon, näyttelyihin yms. mitä monella muulla tallilla ei ole! :D Tallin tasokkuudesta kertoo mielestäni myös suuri aikuisratsastajien määrä. Tuskinpa kokeneet aikuisratsastajat kauaa viihtyisivät tallilla, jos esimerkiksi hevoset tai opetus olisi huonoa.

:D 1564 päivää sitten:

Tupunan talli on ehdottomasti paras talli.Opetus on erinomaista ja tupuna osaa asiansa,leirit ja leiriavustajat ovat maineensa mukaisia.Hevoset ja tunnit ovat hyviä ja niillä oppii asioita varmasti.Tupuna osaa hyvin korjata vieheet ja neuvoa oikeat tavat.
t:Tupunan tallia kannattava.

hesast 1594 päivää sitten:

Kävin siellä kesällä muutamalla tunnilla, kun olimme lomailemassa Säkylässä.Jokaisella tunnilla oli eri tehtävät, opettaja oli mukava ja opetti kaikkia koko ajan yksilöinä ja koko tunti käytettiin tehokkaaseen työskentelyyn. Tykkäsin. Jokainen hevonen, jolla ratsastin, tai näin jonkun toisen ratsastavan, toimi oikein hyvin; mikään hevosista ei pukitellut, juossut alta, panikoinut tms. Kaikki näyttivät sopivan hyvin tuntikäyttöön. Uutena, mitään tallista ja hevosista tietämättömänä, sain kyllä tallitytöiltä erittäin hyvää kohtelua ja avustusta. Mielestäni ilmapiiri tallilla vaikutti oikein positiiviselta ja rennolta. Ehkä sitten olin vain itse avoin ja ystävällinen muita kohtaan, kun sain niin hyvää palvelua.

Usein harmittelen, kun täältä Helsingistä on sinne kuitenkin sen verran pitkä matka, ettei irtotunteja viitsi ottaa.

JåzZu 1605 päivää sitten:

Nooh, oon ottamassa sieltä hoitsun, et saas nyt nähä..

Peukkua ehdottomasti :) 1662 päivää sitten:

Ihan paras talli! Ei kyllä ole mitenkään huono ilmapiiri o.o Ihmiset todella mukavia, erityisesti Tupuna itse. aina saa apua kun pyytää ja muuteskin tallilla tosi rentoja ja mukavia ihmisiä. Ylemmät henkilöt voisivat itse katsoa peiliin. Hevoset mukavia ja erilaisia persoonoita. Niillä tosiaan oppii ratsastamaan. Eivät ne mitään kehää kiertäviä pystyyn kuolleita ole, mutte eivät kyllä mitään hullujakaan :D Opetus hyvää ja vaihtelevat aiheet, jotta pysyy ratsastajien ja ratsujen mielenkiinto yllä. Ihan tarpeeksi hyvät puitteetkin on. Mahdollisuus päästä kisaamaan ja valmentumaan tuntien lisäksi tallin hevosilla on ehdottomasti plussaa.

moi 1668 päivää sitten:

no kuule- oon yrittäny mut ain on ollu tupunalla kiirre et älä yhtää yrit

-- 1669 päivää sitten:

Ihme sössötystä taas täällä. Kaikkien ei tarvitse tykätä Tupunan opetuksesta, hevosista tai yleensäkään mistään Tupunan talliin liittyvästä mutta epäkohdista kannattaa mennä sanomaan suoraan Tupunalle eikä vain täällä netissä inistä. Tupuna töiltään harvemmin ehtii missään netissä pyöriä joten tuskin lukee näitä täällä. Siis luulisi olevan pokkaa mennä päin naamaakin sanomaan kun on pokkaa täälläkin asioista julkisesti juoruta. Tupuna on lähes aina puhelimella tavoitettavissa eli ylemmät henkilöt voisivat heti suoraan pirauttaa Tupunalle ja kertoa kantansa.

Tottakai täällä saa antaa myös negatiivista palautetta mutta se on tehtävä suomen lain mukaisissa rajoissa. Pahimmassa tapauksessa saattaa saada syytteen kunnianloukkauksessa.

Dippi 1669 päivää sitten:

Miksiköhän jesi haluaisi edes vuokrata maneesia tuntienpitoon? Eihän siinä olisi mitään järkeä kun tallit ovat kuitenkin sen verran kaukana toisistaan.

poni fani 1669 päivää sitten:

öö joo mä oon 14

tuntsari -95 1670 päivää sitten:

Kyllä sitä ilm. aletaan vuokraamaan myös valmennuksiin ja yksityisille ratsukoille, mutta ei sitä millekkään muulle tallille (esm. jesi) aleta vuokrata tuntien pitoon. Sinulle ollaan tallilla ystävällisiä, jos olet itse ystävällinen ja avoin muita kohtaan. Tupunalla on mielestäni hyvä tallihenki. Itse ainakin olen löytänyt paljon uusia kavereita ja itse ainakin tulen kaikkien kanssa toimeen. Tietysti tunnet olosi ulkopuoliseksi, koska vakkari tallitytöt ovat lähes kaikki 15 vuotiaasta ylöspäin. Sinun täytyy yrittää löytää oman ikäistäsi seuraa. On ymmärretävää, ettei meitä vanhempia tallin ulkopuolellakaan kauheasti kiinnosta pienemmät.

poni fani 1670 päivää sitten:

mä toivosin et maneesii aletais vuokraa muilekki eikä ois vaa tupunan käytös koska maneesi tulis olee aika lähellä ja jos joku haluu pitää sen pelkästään tupunan käytössä oon tosi pettyny koska kaikki ei haluu käydä tupunan tunneilla vaikka ois ki lähellä ja toinen asiani on tallitytöt ni mua ainaki pilkataan selän takana aika monesti ja jos haluis et kaikki ei tunne oloansa ulko puolisiks ni tallitytöille pitäis tehä jotain koska yleen säkään ei misään tallilla pidä tuntea
oloa olko puoliseks miteenkään tavoin oli mikä talli hyvänsä tai mikä tallityttö hyvänsä joten tupuna koit vähän muutaa
tallityttöjen asennetta jos haluut jotain positiivistä muutosta tallilesi . OTTAKAA KANTAA T:ULKOPUOLINEN

Niina 1671 päivää sitten:

Tullaanko sitä maneesia vuokraamaan tulevaisuudessa ulkopuolisillekin?

HÄMMÄSTYNYT 1671 päivää sitten:

moi vaa-.- EN MÄKÄÄ OO TYYTYVÄINEN TUPUNAN TALIIN MUT TÄNEHÄN KAIKKI SAA KIRJOTAA MIELIPITEENSÄ OLI SE NEGATIIIVISTÄ TAI POSITIIVISTAÄ OLI SAMA NICK TAI EI HEI MITÄVÄLII JOS KIRJOTAA ERI NICKILLÄ MONT KERTAA EI SIIT KANNAT RUVET MOLLAAMAAN TOISII SEN TAKKII!!!!!!!!!!!!!!!!!! t: HÄMMÄSTYNY

ooooooooooooooo 1674 päivää sitten:

ihan ok paikka mut on parenpiaki nähty tunnit on vähän yks toukoset

Vinski-fani 1695 päivää sitten:

Itseänikin hymyilytti hieman tuon “jenkkapoon” kommentit. Kun harrastaa ratsastusta on hyvä muistaa, että ratsastus on maailman toiseksi vaarallisin harrastus ja hevoset ovat vain ja ainoastaan eläimiä. Vaikka hevonen olisi kuinka tuttu, “eikä se koskaan pelkää mtn tai ei se koskaan tee sitä tai tätä”, et voi olla koskaan täysin varma. Hevonen on hyvin herkkä ja säikky kaikenlaisille yllättäville tilanteille ja sen aivan ensimmäinen reaktio on paeta mahdollista petoeläintä. Se ei siinä tilanteessa, mieti selässä keikkuvaa ratsastajaa vaan vain ja ainoastaan itseään. Meidän ihmisten, itsemme, kannattaa miettiä tallikäytöstämme, ei sysätä syytä hevosille. Ihminen itsekkin pelästyy, jos joku hyppää yhtäkkiä puun takaa tms. Saatikka sitten hevonen, joka ei ole mm. kovin tarkkanäköinen. En siis oikein ymmärrä kommenttiasi pelokkaasta pikkulapsesta ja luottoratsusta. En yleensäkkään ymmärrä, miksi kukaan “pelokas pikkulapsi” tulisi ratsastamaan, koska yleensä, jos pitää hevosista, ei niitä pelkää. Jos kuitenkin tälläinen sinun kaltaisesi “pelokas pikkulapsi” tulisi ratsastamaan ja haluaisi luottoponin tunnille (mikä ihmeen luottoponi? ei sellaisia ole olemassakaan, niin kuin jo ylempänä sanoin), eikä noista ylemmistä mkn olisi mieleen voisin suositella, vaikka Tornadoa, Peppiä tai jotakin muuta ponia. Vaikka en kyllä ymmärrä, mitä vikaa on Nitassa tai Hankossa. Kivoja poneja kummatkin nimimerkillä molempien selässä useastikkin ollut. Mielestäni typerää tulla tänne selittämään yleensäkkään, mitä kaveri on sanonut. Ne ovat juuri niitä huhupuheita, jos et ole omin pikku silmin ollut todistamassa tapahtunutta. Kaikki Tupunan tuntihevoset ovat aikuisia ja osaavia. Yhtään varsaikäistä ei löydy tunneilta ja jokainen hevonen on huolella koulutettu. Siitä kertoo mm. se, että ainoastaan tallin shettikset ovat vain heC – tasoa.

Kannattaa käydä itse paikan päällä tutustumassa niin näkee ne tosiasiat :)

monsku 1695 päivää sitten:

en oikee tiiä kysynny vaan ihakaikilta onko siellä kivaa sillä en ole koskaan ratsatanut että saisiko siellä hyvä valmennuksen T, alakuloinen

hei olen se sama! 1699 päivää sitten:

Kyllä olen se sama ja uskoin sinun tietävän ilman vaihtoakin. Ei tää oo huhupuheita. =)
Hei emmää tupunan tallia mollaa ihan kiva paikka, ihanista maastoista iso plussa!
Kunhan sanoin oman mielipiteeni – suomihan on vapaa maa eikös? =)

-.- 1700 päivää sitten:

tallilla on huikeat kolme hevosta, jotka ovat alle 10 vuotiaita. enkä tulisi pelkkien huhupuheiden perusteella tänne kirjoittelemaan. ja olet sama henkilö kuin tuolla ylhäällä nimimerkillä: joku vain ;) minkä takia tulit nyt eri nickillä kirjoittamaan saman palautteen uudelleen :‘D senkö takia että olet ainut tyytymätön ja halusit kirjoittaa useammankin negatiivisen palautteen eri nickeillä :DD moro vain sinullekkin

Olen ajan tasalla! 1700 päivää sitten:

Kyllä minä tiedän ettei farrua siellä enää ole. Ystäväni oli juuri ratsastamalla jollain pv:llä ilmeisesti ja kertoi että tunnin aikana nita ja hanko antoivat parastaan pukkeja käännöksiä pelästymisiä ja kiitolaukkoja.
En minä mollaa tallia. En vain siitä itse pidäkään, sillä minulle se on liian rajua, vaikka 5 kertaa viikossa ratsastankin. Hetkonen, veera alle 10v (mutta silti suloinen) hanko alle kymmenen, mika taitaa olla just kymmenen..
Minusta tupuna on kiva, mutta puhuinkin hevosista! Ne on kyllä söpöjä mutta kerroinpa mielipiteeni että itse en siellä enää ratsasta.

mahtava talli on 1703 päivää sitten:

Tallilla on vain pari tuntihevosta jotka ovat alle 10-vuotiaita. Farru ei ole ollut tallilla pitkään aikaan (eikä tallilla ollessakaan tehnyt kuin joskus tunteja), Hanko on tosi laiska ja sitä saa välillä oikeasti todella patistaa töihin (oikea luottoponi tunneille) ja Nita on KAIKISTA tallin hevosista ehdottomasti lempiponini ja on minulla tasan kerran heittänyt yhden pukin. Aivan upea poni kouluun, esteille ja maastoon. Paras <3

Et tunnu selvästi olevan ajantasalla kun et tiennyt edes, ettei Farru ole tallilla ollut pitkään aikaan.

jenkkapoo 1703 päivää sitten:

ENÄÄ en halua käydä kyseisellä tallilla. Hevoset ovat kovin nuoria ja säikkyvät melkeinpä joka tunnilla. Pelottavaa! kun haluaisi oppia uutta (ja tupunahan on hyvä opettaja, ei sillä) mutta liian nuoria ja hermonheikkoja hevosia!
Kenet annatte pelokkaalle pikkulapselle luottoratsuksi? Farrun? Hankon? Kenties pukkinitan? Ehei.

ponihullu 1790 päivää sitten:

Todella mukava talli! Tupuna saanut paikan todella hyvään kuntoon näin lyhyessä ajassa! “Päätalli” on laitettu tosi hienoksi ja uudet tarhat ovat komiat. Tarhoissa ja kentässä on todella hyvä pohja. Kenttä sopii hyppäämiseen ja kouluun molempiin loistavasti, eikä talvella ollut jäinen ja kuivahtaa sateen jälkeen nopeasti. Maastoreitit ovat myös upeita. Harvemmalla tallilla noin laajoja ja hyviä reittejä löytyykään. Kiltit ja osaavat tuntihevoset. Hienoja kopukoita ovat kaikki ja jokaiselle löytyy hepoista aivan varmasti mieleinen. Toimintaa järjestetään sopivasti ja Tupuna pitää aivan mahtavia tunteja. Itse olen siellä nyt vuoden ratsastanut ja huimasti kehittynyt ja aivan varmasti aion jatkaakkin siellä! :)

tervehdys. 1921 päivää sitten:

Ihana talli, kivoja hevosia, lämmin henki säilynyt !

:) 1921 päivää sitten:

Todella loistava talli, opetus pelaa ja hevoset kaikki asiansa osaavia, ja saavat hyvää hoitoa. Tallin “emäntä” todella mukava ja tallitytöt eivät ole niitä selän takana pahaa supattelevaa “tee se itte vaan”-sorttia, vaan neuvovat mielellään, eivätkä jätä yksin tekemään sen varjolla, että olisi jotain parempaakin tekemistä. Jos kaipaa laadukkaita puitteita, hyvää opetusta ja lämmintä henkeä, Tupuna on oikea talli sille!

joku vain 1939 päivää sitten:

On siellä kivaa ja se “emäntä” elikä Tupuna oli todella mukava. Mutta lopetin siellä ratsastamisen ja vaihdoin toiseen talliin, koska minua pelotti. Ne hevoset on ok, mutta minä kaipaan kumminkin hieman rauhallisempaa ja rakastan lännenratsastusta, joten vaihdoin tallia.

Tiia Nummi 1985 päivää sitten:

Paras talli ikinä! Mahtava “emäntä” tallilla! Ihanat hevoset ja hyvät tunnit! Suosittelen

Tuntilainen 2046 päivää sitten:

PARAS TALLI 4 EVER<3

Anna mielipiteesi tästä hevostallista