Hevostallit.com — Missä mahtavin hevostalli? Kerro!

Hortkrom

HUOM! Hevostallit.com tarjoaa vapaan mahdollisuuden kommentoida ja arvioida hevostalleja. Kaikki kommentit ovat vierailijoiden kirjoittamia, täysin moderoimattomia, eivätkä edusta Hevostallit.com ylläpidon mielipiteitä.

Takkulan ratsastuskeskus

  • Esittelysivu: Tämä esittelysivu löytyy nyt ja jatkossakin osoitteesta http://www.hevostallit.com/takkulan-ratsastuskeskus. Tämä osoite on muuttumaton.
  • Mielipiteet: Hevostalli on saanut tähän mennessä 38 kpl mielipiteitä. Uusia mielipiteitä saa antaa!
  • Nettisivut: Tällä hevostallilla vaikuttaa olevan nettisivut. Hevostallin nettisivujen pitäisi löytyä osoitteesta www.takkula.net
  • Osoite: Hevostallin käyntiosoite on Takkulantie 29, 15230 Lahti.
  • Puhelinnumero: 03 784 1105 (Päivystys arkisin klo 15-16.00)
  • Paikkakunta: Paikkakunnan nimi on jo tiedossa ja se on .
  • Kartta: Sijainti on ilmoitettu kartalla.
  • Lukukerrat: Hevostallin Takkulan ratsastuskeskus esittelysivua on katseltu jo 8035 kertaa.
  • Muuta: SRL:n hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu

Hevostallit.com-palvelu ei vastaa hevostallia Takkulan ratsastuskeskus varten luodun karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli hevostallin sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla.

Hevostallin saamat mielipiteet

topifani 17 päivää sitten:

Lisäystä vielä äskeiseen, että takkulan opet tosiaan olivat ilkeitä. Yksi joka käy Uusmattilassa (mäkin käyn siellä) sanoi ettäkun kävi miekkiön tallilla Katin tunnilla sai sieltä paskahalvauksen.. Ja kaikenlisäksi mulle on naurettu kun oon tehny siellä jotain väärin… :(

Lolafani 33 päivää sitten:

Minusta Takkulassa ei oo mitää vikaa. Ei oo enää rottia näkyny niinku jotkut sanoi. Hyviä poneja ja hevosia mut ärsyttää vaan kun kaikki myydään. Mut onneks on vielä Lola ja Ferni♥

topifani 84 päivää sitten:

Hmm.. Aika paljon luin mun ihanasta vuokriksesta Topista
En tidä minkälainen oli ennen, mutta nykyään vähän laiska. Ja Topi tuli kuulemma Takkulasta hyvin huonokuntoisena :( kuulemma ei oltu hoidettu. Jalkavaivatkin vaan pehentunut.

Itku ;_; 447 päivää sitten:

Kun tulin ensi kerran talliin, kaikki oli loistavati minua autettiin, ja kaikki oli kaikille kilttejä, sitten hevosia alettiin myydä ja lopetella, tuli uudet hoitajat jotka olivat hyvin toykeitä ja opettajat ovat ilkeitä. Kerran lähdin tallista itkien kotiin kun opettaja huusi minulle koko tunnin ajan ‘‘LYHENNÄ JALUSTIMIA’‘ ja ne oli jo kireimmällä/kierroksilla/tiukat ja sitten en voinut ratsastaa kunnolla kokotunnilla. Sunnuntaisin siellä ei hoideta heppoja, se on lepopäivä, käyn yhä takkulassa sillä tuntuu, että jos siirtyisin Okeroisiin olisin petturi (kuulosta vammaselta…) No kuitenkaan en tallia suosittelee sillä poneja on kirotun paljon ja hevosia vain muutama…. ;_; Esim olen huonokuuloinen, ja silloin Sini, ope, kysyi tyyliin yhtä kovaa kuin lehdet ois putoilleet että haluaakos Mimi (ei oo mun oikee nimi) ja Ferni laukata. Myöhemmin kuulin ku se sano no ei sitte. Sit me oltii varmaa koko sen 10 tuntii talutukses. Sit siel oli se yks tosi leuhka meijö ryhmäs ja se meni kokoaja ilma taluttajaa/apua ja muut oli talutettavana. lopulta sain mennä 3h kymmenestä ilma taluttajaa. Itkin ku kurssi oli ohi.

takkulafani 536 päivää sitten:

Minusta takkulasta on tullut paljon mukavampi paikka kun uudet hevoset tulivat helmikuussa. uudet hevoset ovat kiltimpiä kuin vanhat mutta oli siellä vanhojenkin joukossa oli kilttehä ja ihania hevosia. Jotkut ponit ja pari hevostakin ,kuten heppu, olivat mielestäni karsinassa pelottavia. Ilmapiirikin on parantunut. Ja niille jotka sanovat etteivät edisty, saatoitte olla tasollenne liian helpossa ryhmässä. Kaikille varmasti löytyy sopivan tasoinen ryhmä. Itse ainakin huomasin kehittyväni paljon nopeammin kun vaihdoin vaativampaan ryhmään. Ainoa miinus minusta tällähetkellä on ryhmien suuri koko. samalla tunnilla saattaa olla kymmenenkin samaan aikaan. Mutta muuten todella mukava paikka.

Kääntää 705 päivää sitten:

Te törkyviestien kirjoittajat. Ajatelkaa miltä teistä tuntuisi lukea itsestänne, muitten ihmisten nimettöminä kirjoittamia negatiivisiä ja paikkaansa pitämättömiä tekstejä joita olisi suurenneltu. Mieti tätä kun seuraavan kerran alkaat kirjoittaa nimettömänä törkyviestiä jostain tallista. Jos et omalla nimelläsi pysty arvostelua kirjoittamaan jätä se silloin tekemättä. IP osoitteet pystyy niin helposti viranomaiset selvittämään ja voit joutua korvausvastuuseen kirjoittelustasi. Siis mieti 2 kertaa ennenkuin kirjoitat .

Köli 705 päivää sitten:

Te törkyviestien kirjoittajat. Ajatelkaa miltä teistä tuntuisi lukea itsestänne, muitten ihmisten nimettöminä kirjoittamia negatiivisiä ja paikkaansa pitämättömiä tekstejä joita olisi suurenneltu. Mieti tätä kun seuraavan kerran alkaat kirjoittaa nimettömänä törkyviestiä jostain tallista. Jos et omalla nimelläsi pysty arvostelua kirjoittamaan jätä se silloin tekemättä. IP osoitteet pystyy niin helposti viranomaiset selvittämään ja voit joutua korvausvastuuseen kirjoittelustasi. Siis mieti 2 kertaa ennenkuin kirjoitat .

Moikkaheppa 706 päivää sitten:

Takkula on ihan kiva paikka, mutta en enää käy siellä ratsastamassa, koska opeteltiin varmaan vuosi ravia ja pysähdyksiä. Kävi vähän tylsäksi. Ei kertaakaan hypitty esteitä, menty puomeja tai edes laukkaa!
Joka IKINEN tunti sitä samaa. Ja opettaja oli kamala.
Huusi mulle koko ajan että ‘‘ohjaa nyt se hevonen sinne uralle! pitääkö sulle puhua ruotsia, kun et suomea ymmärrä?’‘
Meinashan siinä itku tulla kun yks huutaa siinä vieressä koko ajan tommosia.
Lintsasin monet ratsastustunnit, koska en halunnu taas kuulla sitä huutoa siitä että en osaa, tai jtn.
Se ei zempannu yhtään, huusi vain. Eikä ne muutkaan ratsastuksenopettajat ollu kovin ‘‘taidokkaita’‘ opetuksessa..

Ilmapiiri on aika huono, koska uusia hoitajia aina mulkataan, ja katellaan silleen ‘‘ihan tyhmää ku toiki hoitaa nyt sitä Puttea’‘ Jotkut naureskelee tunneilla, jos menee pieleen, tai ei osaa jotain. EN yleistä, mutta jotkut tekevät noin.
Vuoden aikana en oppinut laittamaan satulaa tai suitsia, koska kaikki aina laittoi vaan sen hevosen valmiiksi, ja en saanu tehä mitään. Eikä siellä ees opeteta varusteiden laittoa.

poi 714 päivää sitten:

Tämän sivun pitäjille , olisko aiheellista siivota tekstejä. Olen ollut kerran teihin sähköpostilla yhteydessä mitään vastausta en saanut. Vai aletaanko laittaa tyhjiä viestiä eteenpäin niin että ihmiset menettävät mielenkiinnon koko sivustoon

Takku 786 päivää sitten:

Minusta olet väärässä “:)”. Itse olen ratsastanut takkulassa n.2½ vuotta ja olemme tehneet laukkatehtäviä jo jotain1½ vuotta.

:) 849 päivää sitten:

Minusta Takkula on ns. hidas opettamisessa, siellä joutuu ratsastamaan suunnilleen 4 vuotta ja sen jälkeen pääsee vasta laukkaamaan. Olen nepsdun kanssa samaa mieltä että ratsutalli uusmattila on parempi paikka. Siellä hinnat pidetään kohtalaisina, opettajat puhuvat mikrofoneihin ja opetus erinomaista! Toisin kuin takkulassa, siellä hinnat ovat korkeat ja hevoset eivät sovellu hyvin tuntikäyttöön. Tietenkin osa niistä on ihan kivoja… En kuitenkaan halua haukkua takkulaa, mutta jokaisella on oma mielipide ja jokainen oppii ajallaan. Eikä kaikki pidä samanlaisista talleista!!

ThePoni 893 päivää sitten:

DonFani// Itsekin tykkäsin Donista paljon, isoksi hevoseksi erittäin herkkä.
Ja niille, jotka eivät Topista pidä sen herkkyyden takia, on ihan totta että muutama vuosi sitten poni oli todella säikky, mutta näin vuosien mittaan se on rauhoittunut ihan hurjasti, eikä se potki muita hevosia, tai no, kaikki hevoset potkivat, jos toinen on liian lähellä. Mutta Topi ei kyllä itse mene riitaa haastamaan. Mutta hevosmakunsa kullakin. :)

ThePoni 926 päivää sitten:

Mielestäni hevosten koulutustaso ei kerro aina kaikkea hevosen tuntikäyttöön soveltuvuudesta, takkulasta löytyy mielestäni loistavia opetusmestareita aloittelijoille, hyviä estetykkejä hyppääjille, ja tasokkaita kouluhevosia kouluratsastajille. Joten älkääpä heti tuomitko paikkaa HeA/VaA- ratsujen lukumäärän perusteella! Toki osa hevosista “testaa” ensin hoitajjansa, mutta se kuuluu varsinkin ponien luonteeseen. Eli hevoset eivät suinkaan ole ilkeitä.

DonFani 936 päivää sitten:

Takkula on the best paikka.Messilä oli parempi mut nyt kun se lopattiin niin takkula taitaa olla se ykkönen.Harmi vaan kun Don myytiin sieltä >: Ihana paikka mun mielestä ja mukavaa porukkaa.Ei yhtään töykeitä.Eivät ainakaan mulle.Mutta jokaisellahan on oma mielipide.Ei kaikkien oo ihan pakko tykätä takkulasta. Ne esim voi fanittaa korpparii tai just tota äsken mainitsemaa messilää.Rottiahan siel on vaik en ookkaa ite nähny.Mut niitä hoidellaan kokoajan pois se on pääasia.
Hevosia hoidetaan hyvin ja niillä on aina siistit karsut.Vaikka jotku saattaa olla vähän hankalia käsitellä kuten Heppu mut sitä onkin lyöty raipalla varsana päähän etten ihmettele yhtään.

Voi luoja 977 päivää sitten:

Yksi HeA-tason ratsu ei kyllä nosta yhtään tätä paikkaa ylemmälle. Esim. Suit-Sila , Ratsutalli Piruetti, Vuohimäki ja Jyväskylän Ratsastuskoulu omistaa tallia kohden ainakin yli 5 HeA-tasoista ratsua, ei tuo yksi a-tason ratsu tuota tallin tasoa hetkauta.

KANNATTAJA! 978 päivää sitten:

Takkula on hyvä paikka! kaikki hevoset ja ponit ovat hienoja! siellä on jopa a-tason kouluratsu tunneilla!!!!!! REPIKÄÄ SIITÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kiwatchalle Takkulasta 1024 päivää sitten:

Kiwa on paljon huonompi paikka kuin takkula siellä vuoden ratsastan kaverini siirtyi takkulaan ja tarvitsi vielä taluttajaa vaikka siellä ratsastanut ilman melkee vuoden. Takkulassa on sääntöjä turvallisuuden vuoksi mutta siellä opettaja lähtee ja oppilaat jää sinne ja saa mennä tarhoihin vain oleskelemaan, ja Kati on maailman paras opettaja! Olen vain surullinen kun hän lähtee lappeenrantaan.

Puffeli 1055 päivää sitten:

En suosittele, en todellakaan.
Joskus pienempänä kävin siellä. Kokemattomana hevosten kanssa yms. seisoin kentän keskellä n. puoli tuntia, ilman että opettaja, Kati, auttoi minua. Ongelma oli jalustimien kanssa, Kati olisi hyvin voinut laittaa ne kun siinä tuli itselleni vähän paniikki. Eli maksetusta tunnista meni n. puoli tuntia seisoskeluun, koska minua ei autettu.
Lopetin tuon tunnin jälkeen sielä. Emme saaneet rahoja yms. takaisin ja toivotettiin vain “ hyvää syksyn jatkoa “…
Sanoin myös joskuas aikoinaan, etten halunnut ratsastaa Topilla, pelkäsin että se potkii muita. Topi kuitenkin annettiin minulle kuuntelematta… Kerran tunnin loputtua Kati nousi ponin selkään ja näytti “ miten sillä ratsastetaan “
Mielestäni tuo oli todella naurettavaa…
Hinnat on Takkulassa todella korkeat kuten tallipaikka, ja tuntien hinnat hipovat pilviä.
En oppinut takkulassa mitään, turhaan maksettiin. Onneksi siirryin Kiwatchalle, siellä opin nopeaan tahtiin ! :)

Heppahullu 1093 päivää sitten:

Itse harrastan takkulassa ja omasta mielestäni on paljon parempi, kuin esim. Messilä.. Tallit ovat kyllä joo vähän huonokuntoisia, mutta ne tekee kaikkensa heppojen ja meidän eteen! Opetus on laadukasta ja hepat ihania! <3<3<3

Paras paikka! 1099 päivää sitten:

Takkulahan on ihan paras, siellä on laadukasta opetusta, Ihania hevosia ja poneja. Poneja olis kyllä kiva saada lisää. “Isommat” tytöt ovat kyllä aika usein tosi töykeitä vaikka olen vain n. vuoden niitä nuorempi. Niistä ei vain tarvi välittää koska se on ihan PARAS, Suosittelen

hyvä talli! :) 1099 päivää sitten:

Takkula on mahtava paikka! Siellä kehittyy ja neuvotaan tunneilla jos ei jotain osaa! :) Ja hevosen laitossa ym. saa myös apua jos vain uskaltaa kysyä! Rottiakaan ei ole näkynyt ja niitä myrkytetään koko ajan :) Tallilla ei myöskään ole sellaisia hevosia/poneja jotka olisivat liian vanhoja tunneille! Suosittelen !

Pitkäaikainen harrastelija:) 1115 päivää sitten:

Olen jo itse käynyt n.7 vuotta takkulassa ja oppinut paljon!
Takkulan opetus on laadukasta ja tunneilla tehdään paljon ja neuvotaan jos jokin ei mene niin kuin pitäisi. Rottia en ole itse nähnyt pitkään aikaan ja niitähän ollaan koko ajan myrkyttämässä. Hevosilla on paljon innokkaita hoitajia ja pidetään kyllä aina hyvässä kunnonssa. Takkulassa järjestetään valmennuksia mm. Piia Pantsu johon olen itse osallistunut joka kerta! Kisaamaanki pääsee jos Kati kokee ratsukon valmiiksi sellaisiin. Tallit ovat kieltämättä huonossa kunnossa, mutta uusien tallien hankkimiseksi tekevät kyllä kaikkensa!

Nepsdu 1121 päivää sitten:

Onko Takkulassa siis automaatteja? Tallilla, jossa minä käyn, ei ainakaan ole automaatteja.

Tyttönen 1190 päivää sitten:

Tallilla ei ole vanhoja paitsi Brilli. Brillillä ei ole sairauksia ja muutenkin on tosi kiva ratsastaessa, vaikka vähän laiska onkin.
Ratsastan itsekkin takkulassa ja kehitystä on tullut!!:) Liini : Olen samaa mieltä kanssasi TAKKULASSA PIDETÄÄN HYVÄÄ HUOLTA HEVOSISTA & JA OPETUS ON LAADUKASTA!!!

Liini 1195 päivää sitten:

emma&amp;annika Vili ei ole elänyt pariin vuoteen ja rottia ei enää juurikaan ole kuin muutama koska niitä myrkytetään.
Kentätä eivät ole liian kovapohjaisia (sen tuntee kun putoaa laukast) MAHTAVAA OPETUSTA JA HEVOSISTA HUOLEN PITOA
Katikin koko yön taluttin Nasaa kun sillä oli mahakipuja, jotta se paranisi (sillon kun nasa oli viel)

Liini 1195 päivää sitten:

Olen aloittanut ratsastaa takkulassa ja olen siellä nyt ja aina.
olen ratsastanut 5vuotta ja oppinut SaaraN ALKEIS- ja sitten Katin tunneilla, ratsastan 2 kertaa viikossa ja eivät hevoset niin vanhoja ole paitsi no Brilli. Talli on aikeissa korjata.
Olen kyllä samaa mieltä’ että useat ratsastajat ovat “ilkeitä”
mutta mukavia ollessaan yksin, kaverien ollessa ympärillä ollaan niin parasta ettei voi kuin kysyä että osaatko? Vaikka on saman tasoinen ja tietää toisen osaavan

Nepsdu 1319 päivää sitten:

Ok. Mutta sellanen vielä, että yksi tuttuni on käynyt siellä jo melkein 4 vuotta ratsastamassa, eikä ne ole vieläkään laukanneet! Aina on vaan luvattu, että ensi kerralla laukataan, mutta ei. Itse olisin saanut laukata heti ensimmäisellä tunnilla! (Käyn Ratsutalli Uusmattilassa Nastolassa)

MrSs 1355 päivää sitten:

Nepsdu;
Rottia siellä joo on, mutta niitä ollaan koko ajan myrkyttämässä, sisukkaita kavereita kun on niin niitä ei nopeasti sieltä saa pois, vaikka inhottavaahan se on.
Hevosille on vaan parempi jos ulkona on vaihtelevaa maastoa, kuten kantoja, isoja kiviä ym. Tuo on pikkuponien tarha, ja siellähän on juuri ne jotka aina leikkivät ja pyörivät maassa heti tilaisuuden tullen, aika harmi sanoa noin ettei niitä ole moneen päivään harjattu, koska ne käyvät kaikki joka päivä tunneilla, ja ainahan ponit näyttää ulkoota tullessaan mutasilta, siitä tietää että niillä on ollu hauskaa! ;)
Uusia talleja sinne ollaan just rakentamassa, jos Takkula saa sen lainan, ja tohon opetukseen ja hevosiin, no joo pääopettaja on vähän vanhanaikanen, mutta hevosista huolehditaan tosi hyvin ja mietitään aina turvallisuutta, mut kyllä siellä saa aina tehäkkin paljon, hypätä ilman satulaa ja leireillä on vaikka kuinka paljon erilaista tekemistä. Onhan siellä vanhoja hevosia, mutta niillä ei oo mitään vakavaa sairautta, joten ne voi ihan hyvin käydä tunneilla. Siellä on nyt vanhin hevonen 21 vuotias, oikein kunnon opetusmestari ruuna, lupaan että löydätte vanhempiakin!

Itte oon ratsastanut tuolla vuoden, mukavia hevosia, välillä tulee uusia poneja, mutta tosiaan isojaponeja olis kiva saada! Oon kehittynyt tosi paljon Saaran alkeistunnilta Katin ryhmään, jossa meillä on paljon laukkatehtäviä ja hypätään välillä, se on ihan omasta asenteesta kiinni miten sen paikan näkee! Suakin autetaan enemmän jos oot ilonen ja reipas, vaikkakin aina siellä on kaikkia autettu! (:

Nepsdu 1379 päivää sitten:

Kävin äitini kanssa kerran tallia katsomassa. Kun astuimme talliin, käytävällä vilisti rotta/hiiri. Lähdimme tallista äkkiä pois! Sitten kävimme tarhoilla. Tarha kesäkarsinoiden takana parkkipaikan vieressä, oli ihan mudassa ja täynnä kantoja! Hevosiakaan ei oltu harjattu varmaan moneen päivään! Kesäkarsinatkin näyttivät 50 vuotta vanhoilta. Kenttä oli ihan hyvän kokoinen, mutta se pienempi oli aika kovapohjainen. Uudet tallit tai isommat karsinat ja se yksi talli missä niitä rottia on niin eristyksiin niin kauaksi aikaa kunnes kaikki rotat on myrkytetty/tapettu! Ottakaa kantaa!

emma&amp;annika 1439 päivää sitten:

Tallin seinän välit on täynnä rottia puhun kokemuksella! kun menin hoitamaan Viliä sen karsina oli täynnä rottia ja kun ne huomas mut ni menivät seinän sisään siitä olevasta aukosta

Ratsastaja 1455 päivää sitten:

Takkula on mahtava talli! <3
Hevosia on jokaiselle, mutta isoja poneja saisi olla enemmän. Tuntilaisten sisäpiiriin on kyllä vaikea päästä, mutta siihen vaikuttaa myös oma asenne! Jos hoitelet hevosia ja olet tallilla aktiivinen, kyllä sinutkin huomataan ja muutkin tulee juttelemaan. “heppa”, en ole kanssasi samaa mieltä siitä, että Takkulassa olisi vain raihnaisia ja vanhoja hevosia. Monessa paikassa on vieläkin vanhempia hevosia! Tallin vanhin tuntsari, Tamo, siirtyi tuntsarista yksäriksi eläkkeelle. Kaikki eivät joo ole mitään 8v. ikäluokkaa, mutta ne osaavat hommansa ja ovat mukavia. Ilmoittele jos löydät tallin jossa ei ole ainottakaan yli 12v. tuntsaria!

rotta 1459 päivää sitten:

Ilmapiiri mielestäni parantunut viimeisen vuoden kuluessa. On tullut uutta porukkaa ja muutama töykeä tyyppi vähentänyt käymistään. Hevoset joo vähän vanhoja osa mutta osaaavat hommansa.
Alkuun kehittyminen todella hidasta, junnattiin paikallaan mutta reilu vuoden ratsastettuani kehitystä tapahtui ja on tapahtunut sen jälkeenkin. Istunnan käytön ainakin oon oppinut hyvin :))

Lapanen 1523 päivää sitten:

Itsekin käyn takkulassa ratsastamassa. Ympäristö on mahtava ja varmasti jokaiselle ratsastajalle löytyy itselleen sopiva hevonen. Opettajat ovat todella mukavia, etenkin tämä pääopettaja, jonka tunnilla olen alkeistunneista asti ollut.
Ilmapiiri on ihan hyvä, ja tuntilaisista löytää varmasti uusia kavereita. Työntekijät ovat mukavia. Itse ainakin olen mukava uusillekin ja aloittelijoille ja autan heitä parhaani mukaan, jos joku tarvitsee apua.

ridaaja 1571 päivää sitten:

Käyn itse takkulassa ratsastamassa ja olen oppinut todella hyvin ratsastamaan vaikeitakin poneja ja nytkin automaatin ovat liiankin helppoa. En löydä mitään huonoa tallista ja muutenkin uusi talli on työ alla. Ehkä pari vanhaa hevosta saisi jo mennä vanhainkotiin. Ilmapiiri on hyvä jos vain löytää kavereita ja tutustuu uusin ihmisiin ja aikuisetkin ovat mukavia. Opettajista en löydä mitään huonoa.

eerika 1589 päivää sitten:

Tallilla olin kovin töykeää kohtelua uusia kohtaan. Hevoset no.. no ne nyt oli mitä oli vähän vanhjoja ym. mutta osasi hommanssa hyvin.
En kyllä suosittele aloitteleville vaan jo vähän pidemmän aikaa ratsastaneille :)

julia 1617 päivää sitten:

en itse tykännyt kyseisestä tallista, mutta mielipiteensä kullakin. ja olen osittain samaa mieltä edellisten kanssa.

paali 2033 päivää sitten:

olen samaa mieltä osittain hepan kanssa. Itse kiinnittäisin kuitenkin huomiota huono kuntoisiin talleihin jotka työntekijöiden kin mukaan voivat sortua hetkellä millä hyvänsä. silti hepat asuvat siellä!

heppa 2033 päivää sitten:

minusta takkula ei ole kovin hyvä paikka. ilmapiiri on mukava JOS olet ns sisäpiirissä. ulkopuolisille ollaan töykeitä. tuntihevoset ovat aivan liian vanhoja ja vaivaisia suurin osa. olleet ties monta vuosikymmentä jo tunti hommissa. eli sille saralle toivoisi parannusta. vanhat pääsisivät eläkkeelle ja sairaat yms. takkulassa ei kuitenkaan arvosteltu hirveästi toisten hevosmiestaitoja mikä oli hyvä, mutta siellä voisi kuitenkin enemmän ajatella hevosten parasta! ratsastusmaikkoina anu oli loistava. tästä “pää” opettajasta en tykännyt hän voisi päivittää vähän opetustaan.

Anna mielipiteesi tästä hevostallista