Hevostallit.com — Missä mahtavin hevostalli? Kerro!

Hortkrom

HUOM! Hevostallit.com tarjoaa vapaan mahdollisuuden kommentoida ja arvioida hevostalleja. Kaikki kommentit ovat vierailijoiden kirjoittamia, täysin moderoimattomia, eivätkä edusta Hevostallit.com ylläpidon mielipiteitä.

Ratsutila Toivonharju

  • Esittelysivu: Tämä esittelysivu löytyy nyt ja jatkossakin osoitteesta http://www.hevostallit.com/ratsutila-toivonharju. Tämä osoite on muuttumaton.
  • Mielipiteet: Hevostalli on saanut tähän mennessä 10 kpl mielipiteitä. Uusia mielipiteitä saa antaa!
  • Nettisivut: Tällä hevostallilla vaikuttaa olevan nettisivut. Hevostallin nettisivujen pitäisi löytyä osoitteesta www.toivonharju.net
  • Osoite: Hevostallin käyntiosoite on Vihtalammentie 165, 51670 Nykälä.
  • Paikkakunta: Paikkakunnan nimi on jo tiedossa ja se on .
  • Kartta: Tallin sijaintia kartalla ei ole vielä ilmoitettu. Karttakuva tullaan lisäämään myöhemmin, koska osoitekin on tiedossa.
  • Lukukerrat: Hevostallin Ratsutila Toivonharju esittelysivua on katseltu jo 2113 kertaa.

Hevostallin saamat mielipiteet

Ratsastaja 217 päivää sitten:

Suosittelen ehdottomasti Toivonharjua kaikille! Aloittelijoille, kokeneille ratsastajille, jopa ensikertalaisille! Jokaiselle löytyy varmasti sopiva hepo alle. Hevoset toisiinsa tottuneita, rauhallisia olematta kuitenkaan laiskoja. Uskomattoman varmajalkaisia!!!

Asta 294 päivää sitten:

Mahtava paikka ja hevoset. Paras issikka talli missä olen koskaan käynyt. Tulen jatkossakin käymään ja nauttimaan ihanista vaelluksista ja retkistä!

Hellevi Saari 745 päivää sitten:

Hieno talvinen ratsastusretki Toivonharjussa yhdessä tyttären kanssa. Vireät hevoset, kauniit maisemat, hyvä vetäjä.
Hellevi

Elluuuu' 953 päivää sitten:

Vaeltaja: olimme varanneet kaverini kanssa myös tuon kahden päivän vaelluksen 24-25.7, harmi ettei tullut tarpeeksi osallistujia… :(

Vaeltaja 962 päivää sitten:

Nyt kaikki issikka fanit vaeltamaan. Olen menossa tuolle kahden päivän vaellukselle 24.-25.7, mutta jos osallistujia ei tule tarpeeksi, ei retkeä järjestetä.Vielä viisi ratsua vapaana! Minulla on hyviä kokemuksia tästä tallista, joten suosittelen ehdottomasti!!!

Hepsan 973 päivää sitten:

Olen menossa kahden päivän vaellukselle ja odotan innolla! Nettisivujen perusteella paikka vaikuttaa kivalta. En malta odottaa että pääsen muutaman viikon päästä sinne!

Nexu 1113 päivää sitten:

Vaikuttaa kivalta paikalta!

moi 1165 päivää sitten:

Olen jo kolmena käsänä käynyt…mahtavat hevoset ja maisemat!

hieno paikka 1433 päivää sitten:

Mielestäni aivan loistava islanninhevostalli, eikä hevoset todellakaan raada joka päivä. Ovat mm. lomalla 3kk vuodesta :-)

Hyvät hevoset ja hyvä vetäjä.

mielipide..... 1499 päivää sitten:

minusta toivon harjussa on hevoset jotka raataa joka päivä . ihan KAUHEE PAIKKA

Anna mielipiteesi tästä hevostallista