Hevostallit.com — Missä mahtavin hevostalli? Kerro!

Hortkrom

HUOM! Hevostallit.com tarjoaa vapaan mahdollisuuden kommentoida ja arvioida hevostalleja. Kaikki kommentit ovat vierailijoiden kirjoittamia, täysin moderoimattomia, eivätkä edusta Hevostallit.com ylläpidon mielipiteitä.

Ratsastuskoulu Hubertus

  • Esittelysivu: Tämä esittelysivu löytyy nyt ja jatkossakin osoitteesta http://www.hevostallit.com/ratsastuskoulu-hubertus. Tämä osoite on muuttumaton.
  • Mielipiteet: Hevostalli on saanut tähän mennessä 56 kpl mielipiteitä. Uusia mielipiteitä saa antaa!
  • Nettisivut: Tällä hevostallilla vaikuttaa olevan nettisivut. Hevostallin nettisivujen pitäisi löytyä osoitteesta ratsastuskouluhubertus.sporttisaitti.com
  • Osoite: Hevostallin käyntiosoite on Salpausselänkatu 94, 53850 Lappeenranta.
  • Paikkakunta: Paikkakunnan nimi on jo tiedossa ja se on .
  • Kartta: Tallin sijaintia kartalla ei ole vielä ilmoitettu. Karttakuva tullaan lisäämään myöhemmin, koska osoitekin on tiedossa.
  • Lukukerrat: Hevostallin Ratsastuskoulu Hubertus esittelysivua on katseltu jo 7270 kertaa.

Hevostallin saamat mielipiteet

moi 59 päivää sitten:

Kävin pienenä ratsastuksen alkutaipaleeni täällä :D Sit vaihtu omistaja, ponit, ja kaikki :( Lopetin ratsastuksen, mutta nyt oon taas keikkunu hevosen selässä 2vuotta :D En tiiä olisinko ikinä tässä jos en ois alottanu hubsilla? Muistaako kukaan tän nimisiä hevosia/poneja hubsilla: Felix, Jasu, Irina,<-shettikset Putte, (suokki tai joku iso hevonen en muista enään)Bambu, (oiskohan ollu vuonis) Tapsa (joku poni joka visko päätään iha tosi paljon ja riekku aina tunnilla) Haha, muistan kun menin Irinalla joka oli tiine, maastossa ja opettaja (“Pami”) veti sitä otsaharjasta kun ei oikeen kehannu pohkeita antaa ja poni jämähtää keskelle tietä :D Juu, pahoittelen sekavaa viestiä…

... 72 päivää sitten:

Hubsin tunneilla on yleensä 7-8 ratsastajaa, valmennusryhmissä 4-6 ratsastajaa ja pienryhmissä 4-5 ratsastajaa. Kerran muistan olleeni ryhmässä jossa oli 9 ratsastaja ja silloin Outi pyysi anteeksi, kun oli yksi ylimääräinen, kun piti saada rästitunti jonkun ratsastettua eikä mikään muu päivä olllut käynyt.
Outin aikana hevoset hoidetaan ja kengitetään hyvin. Tunnit on kivoja ja etenkin oikeaan istuntaan myös paneudutaan, mikä on myös hyvä. Hevosia ei vain hyppyytetetä kuten joissakin paikoissa näkee. Hurjaa meininkiä.

ak ja hilluli 75 päivää sitten:

Älkää haukkuko hubetuksen tallia. Sitäpaitsi sillä on komea nimi.

:)) 88 päivää sitten:

Ratsastin täällä, mutta outin tulon jälkeen on tallinilmapiiriin tullut muutoksia, huonompaan suuntaan. Useat ryhmät on täyteen ahdettuja, eikä tunneilla kaikki ole samantasoisia. Kumminkin kivat tunnit, jos on kaikki samalla tasolla ratsastavia ja ei ole sitä yhdeksää ratsastajaa. Vaihdoin siis pois kyseiseltä tallilta.

LKE 264 päivää sitten:

Paras talli Lappeenrannassa parhaissa puitteissa lähellä keskustaa ja kiva ilmapiiri ja suht osaavat hevoset kuin ponitkin :) itse olen vakkariratsastaja ja omistan ponin myös tallin yksityispuolelta joten voin jo vuosien kokemuksella sanoa että ne ketkä ovat käyneet yhdellä ratsastustunnilla eivät tiedä millaista tallilla todellisuudessa on. Minna, Kati ja Outi ovat olleet kaikki hyvin mukavia ja osaavia opettajia mutta se täytyy hyväksyä että kaikilla on omat opetustyylinsä :) ja vielä vinkvink ennekuin valitat ja purat pahaa mieltäsi, mietithän kahdesti ;)

vakkari 278 päivää sitten:

Joo no mie en ainakaa ite llähteny katin aikana kertaakaa tunnilt itkien, opetelkaa ottaa kritiikkiä vastaan! Nytten kun Outi on tullut ehkä ilmapiiri o hiukan parantunu, mutta nykyään esim. yläkerta oli suljettu koska ei osattu mukamas pitää siistinä. miullekin outi on valittanu siitä et olin tallil tennarit jalas (ei ollu tuntii yms) ja et pitäis olla eri kengät jalas. Mitä se on outilt pois mite pukeudutaa? Ja sitte on myös haukkunu muutaman kerran tunnillaki siit etten halunnu laukata ku hää näki kui se meinas muuteki lähtee käsist ja pakotti laukkaa, meinasin sit tippuu siin, on tultu lähettyy tunnilt itkien tunnilt pois. Ite kehityin Katin kanssa tosi paljon Outin kanssa en paljo mitään vielä…

Mä vaa 287 päivää sitten:

Olen ratsastanut tuolla 5 vuotta aina olen pitänyt. Katin ajat olivat hirveitä tunnilta tyypit lähtivät usein itkien…. Nyt kun Outi Talvi aloitti hubsilla ilmapiiri on parantunut. En voinut suositella Katin ajalla hubsia nyt suosittelen lämpimästi :)

Tiia 319 päivää sitten:

Kiva talli! Ja menesystä kisoissa oon ollu sielä viimeeks! ;)

Dillen hoitaja 430 päivää sitten:

En mielellään haluaisi jatkossa nähdä et tääl somes puhutaan miusta paskaa!!! Se on jokaisen oma asia miä kirjoittaa mutta en haluaisi kuull enään kenenkään sanovan et mie puhun paskaa aina muka kaikista!!!!

minä täällä taas 480 päivää sitten:

Tosi kiva ilmapiiri muuten, mutta eräät Dream liken ja Lunan hoitajat hihittelevät ja hihhuloivat keskenään tallissa, Dillen hoitaja myös puhuu välilla pahaa toisista. Kaikki muut hoitajat tosi ystävällisiä ja auttavaisia :) Tunneilla pääsee hyppäämään jos taidot riittävät :) Koulutunnin tehtävätkin mukavia :)

minä taas 636 päivää sitten:

moi// Katsettakin voi käyttää!! ;)
L// Sinulla olisi ollut etuajo-oikeus joten olisit vain mennyt vaikka uran sisäpuolelta :)
Kjj// Olet kyllä ihan oikeassa :)

Katin tunneilla olen kyllä kehittynyt todella paljon :) Ja meilläkin tunneilla ollut valkoisista puoneista tehty este ja sillekin joku kielsi, mutta vaikka heppaa pelottaa, voi ratsastaja sen sinne ohjata ja ratsastaa :) Hyppäämään olen päässyt ja tehtävät todella mukavia :) Myös koulu jutut mukavia :)

Heh 691 päivää sitten:

Niin kauan kun näitä viestejä ei moderoida ja ihmiset haukkuvat talleja laitan tätä viestiä että edes joku tajuaa Te törkyviestien kirjoittajat. Ajatelkaa miltä teistä tuntuisi lukea itsestänne, muitten ihmisten nimettöminä kirjoittamia negatiivisiä ja paikkaansa pitämättömiä tekstejä joita olisi suurenneltu. Mieti tätä kun seuraavan kerran alkaat kirjoittaa nimettömänä törkyviestiä jostain tallista. Jos et omalla nimelläsi pysty arvostelua kirjoittamaan jätä se silloin tekemättä. IP osoitteet pystyy niin helposti viranomaiset selvittämään ja voit joutua korvausvastuuseen kirjoittelustasi. Siis mieti 2 kertaa ennenkuin kirjoitat .

Häh 691 päivää sitten:

Niin kauan kun näitä viestejä ei moderoida ja ihmiset haukkuvat talleja laitan tätä viestiä että edes joku tajuaa Te törkyviestien kirjoittajat. Ajatelkaa miltä teistä tuntuisi lukea itsestänne, muitten ihmisten nimettöminä kirjoittamia negatiivisiä ja paikkaansa pitämättömiä tekstejä joita olisi suurenneltu. Mieti tätä kun seuraavan kerran alkaat kirjoittaa nimettömänä törkyviestiä jostain tallista. Jos et omalla nimelläsi pysty arvostelua kirjoittamaan jätä se silloin tekemättä. IP osoitteet pystyy niin helposti viranomaiset selvittämään ja voit joutua korvausvastuuseen kirjoittelustasi. Siis mieti 2 kertaa ennenkuin kirjoitat .

L 691 päivää sitten:

En haluaisi mollata, mutta Kati on ihan OK. Oli tilanne että piti tehdä voltilta laukannosto. Tein voltin, mutta joku kerkesi änkeä eteeni ja en pystynyt nostamaan laukkaa. Kati ihmetteli: “Mikset sä nostanu laukkaa?” ja jouduin selittämään asian Katille, mutta hän vain tokaisi: “Olisit nostanu sen laukan”. Nykyään käyn Annen tunneilla maanantaisin. Joitain hevosia hoitaessa minua hiukan pelottaa, koska ne ovat yrittäneet näykätä tai tehdä/tehneet muuta.

Kjj 700 päivää sitten:

Oikeutta omaan mielipiteeseen ei ole silloin kun se loukkaa toisen elantoa eli yrityksen harjoittamista . Eli Te törkyviestien kirjoittajat. Ajatelkaa miltä teistä tuntuisi lukea itsestänne, muitten ihmisten nimettöminä kirjoittamia negatiivisiä ja paikkaansa pitämättömiä tekstejä joita olisi suurenneltu. Mieti tätä kun seuraavan kerran alkaat kirjoittaa nimettömänä törkyviestiä jostain tallista. Jos et omalla nimelläsi pysty arvostelua kirjoittamaan jätä se silloin tekemättä. IP osoitteet pystyy niin helposti viranomaiset selvittämään ja voit joutua korvausvastuuseen kirjoittelustasi. Siis mieti 2 kertaa ennenkuin kirjoitat .

moi 701 päivää sitten:

Jos Hubsilla on estetunteja, niin kerran oli maa puomikasa keskellä maneesia, ja sitä sai tulla molemmista suunnista ja hevoset meinasivat törmätä. Ja yksieste vain maneesissa ja sitä hypättiin. Valkosilla puomein, ope sanoi kun yksi hevonen kiels: “Tämä on niiin ihmeellinen väri, joten hevosten pitäisi uskaltaa hypätä”. Mutta jos se EI uskalla, ni mitä sitten? (olin katsojana)

Koulutunneilla pitäää nostaa vaikkapa R:ästä laukka ja jos se ei nosta niin ope rupeaa huutamaan. Yhden kerran kun hevonen ei nostanut laukkaa niin uhattiin kävellä koko 30min.

vakkarikävijä 761 päivää sitten:

Loppuvuodesta jo näytti, että lapsia opettava henkilö olisi hieman muuttunut ystävällisempään ja vähemmän ilkeilevään suuntaan. Mutta ilmeisesti kyse oli vain maksavien asiakkaiden hämäämisestä, koska ilkeily ja ivailu palasi käytökseen, kun kevään maksut oli saatu kassaan.

Tämä uusi opettaja ei muutenkaan kohtele oppilaita tasa-arvoisesti. Tunnilla olevat lapset, joiden vanhemmilla on vaikkapa ravihevosia tai jotka muutoin ovat kytköksissä HUBiin, saavat touhuta tunnilla aivan omiaan ja aiheuttaa näin vaaratilanteita muille ratsastajille. Lisäksi nämä saavat valita ratsunsa vapaasti, kun taas ei-suosikit saavat kaikkein hankalimmat ponit.

Ihmetyttää sekin, että vasta vähän ratsastaneiden lasten pitäisi osata nostaa esim. laukka yhdestä pisteestä ja jos tässä ei onnistu, sitten ei nosteta laukkaa. Tietysti opettajan lemmikit saavat laukata mistä vain ja miten kauan vain. Eli eipä siellä paljon laukkoja nähdä muiden kohdalle osuvan. Tähän vaikuttaa vielä sekin, että jos joku oppilas tekee virheen eli vaikkapa hänen ratsunsa aloittaa yhtä’äkkiä kävelyn kesken ravin eikä ratsastaja saa ratsua heti raville, kukaan ei saa kokeilla laukkaamista.

Yhden kerran oli sijainen opettamassa ja silloin koko laukannosto tehtiin eri lailla ja kas kummaa, kaikki saivat nostettua laukan hienosti ja saivat jopa laukatakin pari kierrosta. Muutoinkin tunnilla saatiin enemmän oikeita ohjeita suorittaa tehtäviä. Myös tunnelma oli hyvä ja tunnin jälkeen oppilaat olivat yhtä hymyä ja juttua riitti omista onnistumista. Eli oppilaita kiusaamatta pysyttiin ruodussa ja kaikki saivat enemmän tuloksia aikaan kuin koko syksyn aikana. Kiitoksia vain Johannalle (?), sinulla oli homma hanskassa :-)

Antoi mielipiteen 835 päivää sitten:

Iha ok

Minä 840 päivää sitten:

Joo tosi säälittävä ja outo
Sen lisäx nimi on naurettava!!!

22 846 päivää sitten:

No voi hitto…

Soolo 850 päivää sitten:

Ei saa kiroilla ja todella huonOa käytöstä

pitkään käynyt 852 päivää sitten:

22/ voisitko lopettaa spämmäämisen??
myös siistimpi kielenkäyttö olisi paikallaan:)
Sitten oma asiani:
Itse pidän paljonkin uudesta tallinpitäjästä. Hyvät ja tasokkaat tunnit. Jokaiselle varmasti sopiva ryhmä ja sopiva hevonen. Mutta huolissani olen niistä parista ponikarsinasta jotka ilmeisesti uusien lakisäännösten mukaan on jäämässä liian pieneksi.:( Tietääkö siis kukaan mitä karsinoille on tapahtumassa.
Uusille tallille tulijoille + ja
+ tasokkaat tunnit
+ kiltit hevoset ja ponit, jokaiselle sopiva:)
+ ystävällinen porukka<3
+ iso maneesi 22×64
+ vielä isompi kenttä, suht hyvät maastot
+ siisti talli
+ kunnolliset varusteet KAIKILLA mm. Harjat, satulat, suitset ymm.
+ kaikki helposti löydettävissä, jos ei löydy apu löytyy varmasti
+ limsa-automaatti:DDD
+ ystävällinen opetus
+ hyvä pohja maneesissa, kentällä ja “pihatiellä”
+ kenttiä on 2 – pari pientä ponikarsinaa

22 856 päivää sitten:

helvetti…

22 857 päivää sitten:

KIITOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22 859 päivää sitten:

perkele piä se lärvi ummessa!

Tulppu 860 päivää sitten:

22/ edelleen perusteluja kaipaisin:P

22 860 päivää sitten:

No paska talli.
Hevosen palli.

minä 863 päivää sitten:

Samaa mieltä, pitäis perustella. Kati on kiva!

Tulppu 865 päivää sitten:

22/ haluaisitko kertoa miksi on huono. Eikös yleensä ole tapana perustella??;)
Ja yleisesti kaikille, perustelkaa vastauksenne jos haukutte jotain.

22 867 päivää sitten:

Ei kiinnosta paska talli.

Sotahevonen 872 päivää sitten:

Kati on kyllä tosi mukava opettaja :) Ja vielä kannustava ope! ite oon ratsastanu vaa Pennyllä ja Mustilla(oli tosi kilttejä heppoja), mutta kyllä ne muutki ponit ja hepat oli kilttejä ^^ Ite oon sitä mieltä et se on iha loistopaikka, mutta sille ei voi mitää jos ei pidä siit tallista.

Tulppu 874 päivää sitten:

ThePoni/ juu juu, Rico on täälä. Kiva poni on:)
Nimimerkki/ tiesitkö että kukaan hevosista ei lähteny makkaratehtaalle vaan kaikki uusiin hyviin koteihin?!

Nimimerkki 882 päivää sitten:

En vaan tykännyt!
Ei ollu enää samat hepat sieltä lähti yli puolet makkara tehtaalle!
;(

ThePoni 883 päivää sitten:

Tulppu// Ricokin siellä? Olen itse sillä kerran ratsastanut. IHan mukava poni, olisi ollut kiva tutustua enemmänkin ponskuun.

Vakkari HuBsilla :) 883 päivää sitten:

Olen itse ratsastanut HuBsilla jo 4 vuotta. Omasta mielestäni tallin toiminta on parantunut huomattavasti Katin tultua HuBsille omistajaksi, joskus entisen omistajan homma tuntui vain rahastukselta. Sekä myös tuo hyppäämispuoli: ennen Katia hyppäsin neljässä vuodessa kunnolla tasan 0 kertaa. Pari kertaa mentiin kyllä n. 30 cm, mutta en lue sitä kunnon hyppäämiseksi. Ja sitäpaitsi, tunneilla oppii paljon enemmin!! Itse kyllä olen sitä mieltä että HuBsille kannattaa tulla, varsinkin omistajanvaihdoksen jälkeen! :)

Tulppu 888 päivää sitten:

Theponi// On siellä sitten ne veljekset Lakarmo ja Lamoca, Penny, Luna, Tivano, Hoffa, Rico, Nossu, Dream like no muit ei ainakaa tuu mielee.:) tai en muista xD
Nimi merkki// Onko mitään erityistä syytä miksi et uudesta omistajasta ym. pidä?? :)

Nimi merkki 895 päivää sitten:

En tykänny siitä.
Mut makunsa kullakin.

ThePoni 897 päivää sitten:

Tulppu// Jeps, tiiän että ponskut tuli Messilästä, harmi vain kun ei yhtään ponia takkulaan tuotu (olen vakkarina siellä), kun on Kati kuitenkin vielä siellä osaomistajana. Eli Liska on siis ainakin siellä.

Tulppu 904 päivää sitten:

Nyt Katin opeissa edenny hirveesti.
Theponi// hevoset on messilän entisiä poneja jotka myytiin tallin lopetettua. Kaikki hyviä koulussa ja esteissä, maastossa en vielä uusilla hepoilla ole ollut. Ite menos haflaritamma Liskal kisoihi 70cm luokkaa, vaik ponil riittää pomppuu 1m asti ite en viel metrii kyl kilpaile viel vaik normist sitä joskus hypin. Maastossaki viime vuon käytii, nyt ollaa hypätty aika paljo ja on satanukkii aikapaljo ni ei oo päässy maastoo. Paras talli, parhaat hevoset ja parhaat tyypit :)

ThePoni 908 päivää sitten:

Olin takkulassa Katin tunneilla, ihan paras opettaja. Eniten olen edistynyt juuri hänen opissaan. Kertoisitteko, minkä nimisiä kyseiset uudet ponit ovat?

En 934 päivää sitten:

Ei vedä vertoja Raijan tallille. Vaikka uudistunut seura olisikin “parempi”. Mutta kyllä jos on kisoja niin menen minne vain olin Takkulassa elokuun alussa..

Vakioratsastaja 948 päivää sitten:

Seuran toiminta uudistunut, uudet hevoset saapuneet ja tallin tiloja rempataan! Kuten ennenkin tallilla on iso maneesi, kaksi kenttää ja loistavat maastot. Uusi opettaja Kati Rantanen on tosi kiva ja osaava! Uudet ponit on kaikki tosi kilttejä, ja hevoset tosi osaavia, tosin hieman vaativia. Toimiston tiloja remontoidaan, ja talilla on uusi, supersiisti vessa maneesin yhteydessä. Hinnat ovat hieman nousseet, mutta vakiokävijänä suosittelen tallia!

Kaitsu 948 päivää sitten:

Uusi seuran omistama talli nykyisin ja olen tykännyt heti tosi paljon tasokkaasta opetuksesta osaavine ratsuineen. Suosittelen eri ikäisille. Sopii myös kissaihmisille.

Huoh 1009 päivää sitten:

Kaveri kävi tällä tallilla 3 vuotta eikä edistynyt mihinkään. Kolme vuotta ratsastaneenakin hän joutui olemaan talutusryhmässä… Huhhuh!

Talli on törkeen kallis ja kerran oon käynyt, sain vain kaverini kanssa vihaisia katseita ylimielisiltä hoitajilta.

äiti ja tätiratsastaja 1088 päivää sitten:

Talli hyvä, toimisto ja wc välillä törkeessä kunnossa…henkilökunta asiallista ja apua saa tarvittaessa. Ratsastan mielelläni täällä.

Mie vaan :) 1093 päivää sitten:

Oon ratsastanu tääl vakkarina melko pitkään, ja vietän muuteki aikaa tallil. Hoitajana voisin myös sanoo, et ei olla mitenkään töykeitä, vaa halutaa auttaa :) Opetus on hyvää, ja hevoset monipuolisii. Siistit ja isot tilat. Suosittelen!

moi:) 1163 päivää sitten:

olen ollut täällä pari vuotta sitten vakioratsastajana noin 3 vuoden ajan. talli on mielestäni ihan hyvä , mutta en enää kuitenkaan vakioratsastajaksi ala, vaikka talli on todella lähellä. Itse tykkään hevosista todella paljon! Täältä kuitenkin puuttuu se tietynlainen tallihenki ja ilmapiiri, jota kaipaan:)

minä vain 1182 päivää sitten:

Oon kuullut tosi hyvää palautetta! <: talli siisti, mitä nyt olen kisoissa auttelemassa ollut(:

l0v3 1183 päivää sitten:

En ite käy kyseisellä tallilla mutta oon kuulluu tosi hyvää palautetta (=!

sanna 1277 päivää sitten:

Alkeisjunnuratsastajat saaneet erittäin hyvää neuvoa ja apua hoitajilta. Supertyttöjä nuo hoitsut ja muut avustajat

Tulppu 1307 päivää sitten:

Ite oon hoitajana eikä hoitajat oo töykeitä.
Kaikilla on tietenkin joskus huonopäivä jolloin itse on ärsyyntynyt ja se tarttuu muihin!!!:)
Paras talli ikinä…suosittelen!!!!!!

Maix 1388 päivää sitten:

Minä nyt hoitajana sanon että hoitajat ei ole työykeitä vaan auttaa mielellään ja vastaavat jos vain osaavat. hevoset ja ponit ovat myös mielestäni kivoja. Suosittelen kyllä !

Pepsi01 1392 päivää sitten:

Mäkin oon ratsastanut tallilla yhden talven. Suosittelen!

Hmm... 1730 päivää sitten:

Hubertus on ihana paikka! Henkilökunta mielestäni on ystävällistä ja auttavaista. On aika törkeää haukkua Hubertuksen omia poneja, hevosia ja henkilökuntaa, kun tuskin edes tuntee ja tietää tallista mitään… Ja turha olla sen kannalla, että vain Kiviojan ponit ovat kivoja. Kaikki sekä hevoset, ponit, henkilökuntä, hoitajan ja vakioratsastajat ovat ystävällisiä ja niin sanotusti “puhaltavat yhteen hiileen” näin Hubertuksen puolesta puhun.
Suosittelen tallia lämpimästi kaikille!

minä itse 1738 päivää sitten:

hoitajat ja vakio ratsastajat töykeitä, henkilö kunta ärsyttävää ja töykeää, kiviojan ponit kivoja omat ei.

Anna mielipiteesi tästä hevostallista