Hevostallit.com — Missä mahtavin hevostalli? Kerro!

Hortkrom

HUOM! Hevostallit.com tarjoaa vapaan mahdollisuuden kommentoida ja arvioida hevostalleja. Kaikki kommentit ovat vierailijoiden kirjoittamia, täysin moderoimattomia, eivätkä edusta Hevostallit.com ylläpidon mielipiteitä.

Pulleromäen talli

  • Esittelysivu: Tämä esittelysivu löytyy nyt ja jatkossakin osoitteesta http://www.hevostallit.com/pulleromaen-talli. Tämä osoite on muuttumaton.
  • Mielipiteet: Hevostalli on saanut tähän mennessä 10 kpl mielipiteitä. Uusia mielipiteitä saa antaa!
  • Nettisivut: Tällä hevostallilla vaikuttaa olevan nettisivut. Hevostallin nettisivujen pitäisi löytyä osoitteesta www.pulleromaki.fi
  • Osoite: Hevostallin käyntiosoite on Tampereentie 1665, 66470 Jukaja.
  • Paikkakunta: Paikkakunnan nimi on jo tiedossa ja se on .
  • Kartta: Tallin sijaintia kartalla ei ole vielä ilmoitettu. Karttakuva tullaan lisäämään myöhemmin, koska osoitekin on tiedossa.
  • Lukukerrat: Hevostallin Pulleromäen talli esittelysivua on katseltu jo 2039 kertaa.

Hevostallin saamat mielipiteet

jenni 253 päivää sitten:

Pulliska on maailman paras paikka<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

vakkari tuntilainen 424 päivää sitten:

Olen puolitoista vuotta vakkari tunneilla käynyt ja tallia en vaihtaisi mistään hinnasta. Hevoset ovat osaavia opetus hyvää. Hevoset ovat vähän eritasoisia joten jokaiselle löytyy sopiva. Leirille olen menossa kesällä 2014. PARAS TALLI IKINÄ.

2011 leireilijä 531 päivää sitten:

Mahtava talli. Opettaja on erittäin huumorintajuinen ja pätevä. Muukin henkilökunta on mukavaa ja ystävällistä. Kivoja ja hyvinhoidettuja hevosia! Suosittelen ehdottomasti!

Vakkari 797 päivää sitten:

Pulliksen leireistä en tiedä, koska en ite oo ollu niillä, mutta käyn aina joka viikko vakkarina ridailemas siellä :) Opettaja on ihan mahtava ja hänen tytöt on tosi mukavia ja hauskoja.

ehkä leirille tuleva 803 päivää sitten:

Millasia kesäleirit on? Oon tulos ehkä 2013 kesällä ja olis kiva tietää :)

?? 823 päivää sitten:

Millaisia leirejä siellä järjestetään??

ex-laihialainen 963 päivää sitten:

Irtotunneilla olen käynyt ja hepat on mahtavia. On vähän helpompaa hevosta ja sitten vähän vaikeampaakin. Opettaja on ihana ja tallitytöt (on ainakin ollu) mukavia. Nyt en ole hetkeen käynyt, mutta jos tunneille haluan, niin pulleromäki olisi se paikka minne menisin! Ja opettajan huumori on kyllä ensiluokkaista! :D

LOL 990 päivää sitten:

Ihan ok tallilta vaikuttaa, tuntien aloitukset on aina ihan kaaosta. Tunnilla sekaisin talutettavia ja osaavampia ratsastajia ja nämä talutettavat ovat aina jaloissa. Maneesi loistava, sitäkin voisi hyödyntää silloin, kun ryhmät eritasoisia, talutettavat toiseen päähän tekemään omia juttujaan. Joidenkin ratsastajien vanhemmat pitää ihan älytöntä meteliä tunnin aikana, itse haluaisin kuunnella ja seurata opetusta. Tallitytöt käy vähän väliä kyselemäs opettajalta sitä sun tätä…. Opettaja opettaa hyvin ja selittää esim. miten avut pitää olla jtn tehtävää suoritettaessa….. Hepat vaikuttaa kivoilta ja osaavilta, huomaa kyllä että välillä läpiratsastetaan. Eivät ole turtuneet pohkeelle.

=) 996 päivää sitten:

Mun serkku käy tolla tallilla ja uskon et se on hyvä talli :-)

♥ ♥ ♥ 1745 päivää sitten:

Pullis on BESTTALLI4EVER! Love U Pullis! ♥

Anna mielipiteesi tästä hevostallista