Hevostallit.com — Missä mahtavin hevostalli? Kerro!

Hortkrom

HUOM! Hevostallit.com tarjoaa vapaan mahdollisuuden kommentoida ja arvioida hevostalleja. Kaikki kommentit ovat vierailijoiden kirjoittamia, täysin moderoimattomia, eivätkä edusta Hevostallit.com ylläpidon mielipiteitä.

Etusivu: nilsiä

Tällä sivulla listataan kaikki Hevostallit.comin tiedossa olevat hevostallit, jotka sijaitsevat paikkakunnalla nilsiä. Jos tuntuu siltä, että tästä luettelosta puuttuu jokin hevostalli, siitä kannattaa vihjata lähettämällä palautetta lomakkeella.

Tahko Areena

Tahko Areena on saanut tähän mennessä 39 kpl mielipiteitä. Tällä hevostallilla vaikuttaa olevan nettisivut. Hevostallin käyntiosoite on tiedossa. Tallin Tahko Areena sijaintia kartalla ei ole vielä ilmoitettu.

Onnenhumma

Onnenhumma on saanut tähän mennessä 3 kpl mielipiteitä. Tällä hevostallilla vaikuttaa olevan nettisivut. Hevostallin käyntiosoite on tiedossa. Tallin Onnenhumma sijaintia kartalla ei ole vielä ilmoitettu.

Keskipihan Hevostila

Keskipihan Hevostila on saanut tähän mennessä 1 kpl mielipiteitä. Tällä hevostallilla vaikuttaa olevan nettisivut. Hevostallin käyntiosoite on tiedossa. Tallin Keskipihan Hevostila sijaintia kartalla ei ole vielä ilmoitettu.