Hevostallit.com — Missä mahtavin hevostalli? Kerro!

Hortkrom

HUOM! Hevostallit.com tarjoaa vapaan mahdollisuuden kommentoida ja arvioida hevostalleja. Kaikki kommentit ovat vierailijoiden kirjoittamia, täysin moderoimattomia, eivätkä edusta Hevostallit.com ylläpidon mielipiteitä.

Kiwigon talli Ay

  • Esittelysivu: Tämä esittelysivu löytyy nyt ja jatkossakin osoitteesta http://www.hevostallit.com/kiwigon-talli-ay. Tämä osoite on muuttumaton.
  • Mielipiteet: Hevostalli on saanut tähän mennessä 59 kpl mielipiteitä. Uusia mielipiteitä saa antaa!
  • Nettisivut: Tällä hevostallilla vaikuttaa olevan nettisivut. Hevostallin nettisivujen pitäisi löytyä osoitteesta www.kiwigon.com
  • Osoite: Hevostallin käyntiosoite on Kokahontie 28 as 2, 53300 Lappeenranta.
  • Paikkakunta: Paikkakunnan nimi on jo tiedossa ja se on .
  • Kartta: Tallin sijaintia kartalla ei ole vielä ilmoitettu. Karttakuva tullaan lisäämään myöhemmin, koska osoitekin on tiedossa.
  • Lukukerrat: Hevostallin Kiwigon talli Ay esittelysivua on katseltu jo 6909 kertaa.

Hevostallin saamat mielipiteet

Siiri 313 päivää sitten:

Hei, onko joku tulossa 2. leirille, toiveleiri 13-18.7? :)

käynyt kiwigon leirillä parina kesänä 433 päivää sitten:

Tykkäsin kiwigon tallin leireistä todella paljon (: oli mukava henkilökunta, ihanat ja monipuoliset hepat ja ihan parhaat maastot sekä hyvät opet ! Ruoka oli myös hyvää :) miinusta on se että nykyään tallilla on todella paljon yksityisiä hevosia, jopa enemmän kuin tuntihevosia :/ en tiedä paljonko nämä yksityiset tunteja käyvät mutta leirillä ei ainakaa ollut käytössä viime kesänä. Toki monella tallilla on paljon vähemmänkin heppoja mutta itselleni, (olen 170cm) ei ollut kauheasti 5-6 heppaa enempää valittavissa kun pienimmillå poneilla en voi mennä, ja tunnilla on yleensä 5 ratsastajaa niin oli välillä vähän vaikeuksia viime kesänä noita heppoja jakaa. Mutta suosittelen kyllå paikkaa vaikka sieltä on nyt moni tuntiheppa lähtenyt tai vaihtanut yksäriksi :)

Minää 561 päivää sitten:

Aika LOVELY talli!!
MAHDOLLISESTI TULEVA VUOKRIS SIELLLLÄÄÄÄÄ

vakio tuntilainen 575 päivää sitten:

Minun mielestä Kiwigo on ihan hyvä talli ja mukava paikka ratsastuksen harrastamiseen. Opetus on laadukasta ja ryhmät ovat mukavan pienet. Hevosia on erilaisia ja kaikki ovat kilttejä. Yksikään hevonen millä olen mennyt ei ole antanut mitään ilmaiseksi vaan on oikeasti pitänyt ratsastaa. Poneista en tiedä kun en niillä ole mennyt.
Talli on kuitenkin hyvä ja voin suositella muillekin. :)

ex-ratsastaja 757 päivää sitten:

ne ketkä ratsastaa siellä ja sanoo sitä parhaaksi paikaksi, eivät ole vielä heränneet horroksesta. nuoremmat ja vähemmän aikaa ratsastaneet jossain muuaalla esim raijalla ja hubsilla ovat paljon parempia. opetuksia ja hevosia voisi enemmän parantaa :) henkilökunta on aluksi mukavia,, mutta kun itse tajuaa että ei meille oo ees opetettu miten oikea laukka katsotaan ja se pitää itse hoksata niin on kyllä 5/5 tuo opetuksen taso en paremmin sano XXDD

miiiä 757 päivää sitten:

Ex-leiriläinen , hyvä kun sanoit noista crokseista en ole koskaan ajatelllut niitä pitääkin kiinnittää siihen varmaan huomiota ensi kesänä !

ex-leiriläinen 763 päivää sitten:

Tässä Kiwigon tallin uusi nettisivuosoite kun tuo ylläoleva osoite ei pidä paikkaansa: http://www.kiwigon.fi/

Ja Te jotka sanotte Kiwigon tallia huonoksi niin se ei auta yhtään jos huutelette siitä täällä netin ihmeellisessä maailmassa. Menkää kertomaan mielipiteenne suoraan tallin henkilökunnalle, jotta asia saadaan kuntoon. Palautehan onkin toivottua asiakaspalvelutehtävissä, sillä asiat yritetään saada sen avulla paremmiksi ja miellyttävimmiksi asiakkaille. Toki rakentava palaute netissä on sallittavaa, eli esim. ei kerrota vain että on surkea talli vaan myös perustelut, eli miksi on surkea.

Päivänselvää on myös se, että talleilla joiden opetusratsuilla on hoitajat on usein huonompi ilmapiiri. Hoitajat kun pitävät hoitajan titteliään tavallista tuntiratsastajaa parempana. Hoitajat myös usein “omivat” hoitohevosensa itselleen ja siten ovat töykeitä muita kohtaan jotka hoitajan hoitohevoseen koskevat.

OMA MIELIPITEENI KIWIGON TALLISTA:
Kiwigon tallin leireistä minulla on jäänyt hyvä kuva tallista. Hevosia ja poneja on monipuolinen valikoima ja lähes kaikki käyttäytyvät hoitotoimenpiteissä asiallisesti. Opetusratsut eivät välttämättä ole kaikista tasokkaimpia, mutta eiväthän anna mitään ilmaiseksi. Tosiasiahan on se että vain tekemällä oppii. Hevoskokoisia hevosia tosin on aika vähän, mutta normaalikokoinen/vähän isompikin aikuisratsastaja (n.65-75kg) voi erittäin hyvin ratsastaa ponikoisella Eestinhevosella. Pituus onkin sitten asia erikseen. Eestinhevoset ovat kuitenkin aika pyöreärunkoisia, joten sellainen 170cm ratsastaja ei ole välttämättä liikaa pyöreärunkoiselle 145cm Eestinhevoselle. Täytyy kuitenkin muistaa, että hevosen ylipaino ja pyöreärunkoisuus ovat eri asia.

Mielestäni henkilökunta oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Ratsastuksenohjaajat osasivat opettaa hyvin ja tunneilla oli mukavaa. Tunnit olivat aina erilaisia ja aika kului nopeasti. Pidin erityisesti Leena nimisestä opesta :) Leena ei taida enää kuitenkaan opettaa Kiwigon tallilla. Hoitajat tosin olivat hieman häiritseviä kun koko ajan pyörittiin hevosten ympärillä. Kukaan ei kuitenkaan henkilökohtaisesti ollut itselleni ilkeä.

Huonoksi huomasin sen, että Kiwigon tallin leirien vastuu oli pääasiassa nuorten leiriavustajatyttöjen harteilla. Tuntuu ettei kellään ollut ylempänä ohjaksia käsissä, vaan leiriavustajat olivat vastuussa leiriläisten tarpeista ja osin aika paljon hevosistakin. Kiire ja liika työnteko veivät kaiken ajan sekä väsyttivät leiriavustajat. Voin olla väärässäkin, mutta mielestäni kaikki hevostenhoito, tallien teko, leirin loputtua leirikämpän siivous ja 24/7 vastuu leiriläisistä on jo liikaa 15-17 vuotiaille. Eihän alaikäinen voi olla täysin vastuussa toisesta alaikäisestä? En väitä kuitenkaan etteivätkö leiriavustajat olisi olleet hyviä, eli en hauku leiriavustajia, vaan ihmettelen heidän työtaakkaansa.

Tallilla myös huomasi selkeiden sääntöjen puuttumisen, sillä tiukkoja rajoja ei oikeastaan ollut ja sen kyllä huomasi tallin toimintatavoista. Esim. tallissa kamala kuhina, hoitajia pyöri kaikkialla (= häiritsee muita tuntilaisia ja hevosia), turvallisuussäännöt tietämättömissä (olemme hyväksytty harrastetalli ja meillä talutetaan hevosia crocsit jalassa?) : siis pelkkää nuorta porukkaa eikä kuria.

Päällimmäisenä mieleeni jäi kuitenkin mukava leiri Kiwigon tallilla! Voisin ehdottomasti mennä Kiwigon leirille uudestaankin. =)

Eeeeeiiii min juttu YHTÄÄN 838 päivää sitten:

Onneks siit tulee koht yksityinen!
Jessss….

kommentti2 860 päivää sitten:

mäki kattelin et hieman suppea, mut onks siihen joku syy? painottunu lapsille?

hevostelija 860 päivää sitten:

Hei katselin tuossa tallin hevos valikoimaa ja totesin että aikuis ratsastajalle valikoima oli kovin suppea, vai onko yksityisiä hevosia paljonkin tunti käytössä? Ajattelin tulla joskus testaamaan tallia mikäli hevosiakin löytyy tunti käyttöön. Olisi mukava jos joku kommentoisi!

Kommentti 879 päivää sitten:

Jokainen saa kirjoittaa mieli pisteensä vaikka se sinusta lapsi kulta tuntuukin pahalta. :(

kiwigontallilin vakiokävijä 882 päivää sitten:

On inhottavaa lukea kommentteja jotka koskevat kiwigon henkilökuntaa ja ovat noin ilkeitä. Ei henkilökunta ole välinpitämätöntä ja onhan joillakin joskus huonoja päiviä . itse pidän tallista tosin miinustakin löytyy, mutta plussaakin (:

Jeppe 2000 892 päivää sitten:

EN SUOSITTELE!!!!
oon ollu nimeltä mainitsemattoman omituisen kaverini kanssa siellä ja SAIRAAN tylsää
Ja henkilö kunta OLI tosi välinpitämättömiä ja kohtelivat meitä huonosti.
Ihan Okt hepat mut HENKILÖKUNTA oli NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIn tyhmiä
Ja sulle ANETTE et ne jotka vaan käy ilmasex hoitamas heppoi ni niitä ei kohdella hyvin!!!!!
EN SUOSITTELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annette 926 päivää sitten:

MIRILLÄ ON IHANA LAUKKA

Saana 959 päivää sitten:

Oon käyny tallila 4 kertaa ja olen ratsastanut 2 kertaa Pepellä ja 2 kertaa Tiksulla

SUOSITTELEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annette 959 päivää sitten:

SUOSITTELEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annette 960 päivää sitten:

KAIKKI TALLIT ON OK MUT KIWIGO ON SUPER PARAS KIVAT TYYPIT + HEPAT JA PONIT OON KÄYNY TALLILLA 9 KERTAA JA OON SIIHE TYYTYVÄINE JA KAIKKI KETKÄ HAUKKUU ON KYL LYÖNY PÄÄN JA NE ON IHA TITITYY PRUMPRUM TÖÖTTÖÖT JA OLEN HYVIN KOKENU RATSASTAJA OON KÄYNY KAHELLA TALLILLA ENNEKU LÖYSIN KIWIGON OON RATSASTANU SIELLÄ
FERRARILLA,PEPELLÄ 4 KERTAA,VITOLLA 3 KERTAA,+ MIRILLÄ

Essi 968 päivää sitten:

Olen ratsastanut Kiwigolla nyt 3 vuotta vakituisesti. Tallilla on mielestäni todella mukava ja auttava ilmapiiri, sekä henkilökunta on osaavaa. Tuntihevosia on laidasta laitaan, niin että jokaiselle löytyy sopiva ratsu! Mielestäni yksityisiä hevosia on vain nykyisin liikaa.. Tunneilla opetus vaihtelee opettajan mukaan, mutta ise olen ainakin oppinut jokaisena tuntina, oli opettaja kuka tahansa heistä. Ennen oli mielestäni paljon vähemmän esteratsastusta, mutta nykyisin sitäkin on melkein saman verran kuin koulua.
Tallin tilat ovat ihan hyvät, tosin piha on vähän sotkuisen oloinen ja vanhalla tallilla on hiukan ikävä laittaa hevosta kuntoon talvella..
Kiwigon talli on ihan hyvä perus talli, mutta jos LPR:ssä olisi vähänkin parempi talli (jossa samanlainen mukava ilmapiiri yms.) luultavasti vaihtaisin. Kiwigossa on omat hyvät ja huonot puolensa, mutta en ole katunut että aloitin ratsastamaan tällä tallilla!

Mielipiteeni 968 päivää sitten:

Olen käynyt kiwigon tallilla ratsastamassa irtotunneilla useasti ja olin kesällä 2011 kiwigon leirillä. Uskon, että tallin ilmapiiri on hoitajien ja vakituistuntilaisten kesken hyvä, mutta irtotunneilla käyvälle, joka ei kuulu tallin ns. vakioporukkaan, jotkut tallin henkilökunnasta ovat epäkohteliaita ja tympeitä. Kesän 2011 leirillä leirihoitsuni vakituinen hoitaja oli mielestäni epäkohtelias minua kohtaan, kun pyysin häneltä apua. Viedessäni ponia laitumelle, pyysin hoitsuni hoitajaa avaan minulle portin, jota en saanut itse auki hevosta taluttaessani. Hoitaja huokaisi raskaasti ja sanoi vieressä oleville kavereilleen: “Kai se on pakko mennä” Avattuaan portin hän jäi tuijottamaan, kuinka päästin ponin laitumelle ja alkoi huutaa minulle: “Et sä voi tolleen sitä tehdä, vie se kauemmas!” ja kun päästin ponin vapaaksi laitumelle ja tulin itse pois, tarjouduin auttamaan porttien sulkemisessa hoitaja tiuskaisi minulle: “Mene pois” Arvostan toki sitä, että minua neuvotaan, jos teen jotain väärin. Mielestäni sen voisi kuitenkin tehdä hiukan ystävällisemmin ja kohteliaammin, kuin huutamalla, että teen ihan väärin. Tallilla on useampia ratsastuksenopettajia ja jotkut heistä ovat ystävällisiä ja neuvovat sekä auttavat, jos jokin ei onnistu. Minulla on kuitenkin myös huonompia muistoja ratsastustunneista kiwigolla. Eräs opettajista ei neuvo kovin hyvin, mitä pitää tehdä ja minullekkin hän kerran huusi siitä, etten ollut ottanut raippaa tunnille. Ratsastustunneilla hevosenhoitajat saattavat katsella tuntia aidalta ja puhua pahaa ratsastajista. Kaverini käy kiwigon tallilla vakiotunneilla ja hänellä on hoitoponi kiwigolla, eikä hänellä ole mitään pahaa sanottavaa tallista
ja nämä asiat, joita olen kertonut ovat vain minun omia mielipiteitäni ja kokemuksiani kiwigon tallista.

pellle 983 päivää sitten:

kiwigon tallin henkilökunta on perseestä. :) oon käyny siellä 5 vuotta ja aina meno ei oo kovin ammattimaista siellä.

kiwigolla ennen käynyt 992 päivää sitten:

Niimpä kannattaa miettiä että miksette hyppää kuin 50 cm johtuisiko kenties sinusta itsestäsi? :D:D:D nimimerkki : omnom

pitkään tallilla käynyt :) 1002 päivää sitten:

omnom 22 päivää sitten:

Ihan kiva paikka, tosin parempiakin on.. Tunneilla ei paljoa hypätä, yleensä max 50cm – paitsi opettajien ‘lellikit’/kaverit/suosikkiryhmät .

NOHNOH xd:D voit katsoa peiliin ja kattoa sieltä mikset ole itse isompia esteitä päässyt hyppäämään. kannattaa vaikka ystävällisesti sanoa opettajalle että haluaisit hypätä korkeampaa ja ite ku oon käyny ni aina on antanu hypätä isompia NIITTEN JOTKA TURVALLISESTI OSAAVAT HEVOSEN ESTEIDEN YLI RATSASTAA…:) tai vaikka jos tuntuu että on tasoltaan ja rohkeudeltaan ylitse muiden omassa ryhmässä, ryhmän vaihtoakin voi ehdottaa. hiljaa hyvä tulee eikä se esteiden korkeus oo tärkein juttu.

- 1007 päivää sitten:

“Ihan kiva paikka, tosin parempiakin on.. Tunneilla ei paljoa hypätä, yleensä max 50cm – paitsi opettajien ‘lellikit’/kaverit/suosikkiryhmät .”

este korkeudet vaihtelevat ryhmien tason mukaan .

jokuvain 1016 päivää sitten:

omnom// tiedätkö pääseekö esteleireillä hyppäämään kunnolla yli 60cm esteitä, jos menee ryhmään jossa tasovaatimuksena on 70cm ? kiitos vastauksesta :)

omnom 1024 päivää sitten:

Ihan kiva paikka, tosin parempiakin on.. Tunneilla ei paljoa hypätä, yleensä max 50cm – paitsi opettajien ‘lellikit’/kaverit/suosikkiryhmät .

jokuvain 1038 päivää sitten:

mä vaan// ootko muuten aikasemmin ollut tällä tallilla tai onko sun jollain kaverilla/tutulla kokemusta tästä tallista ? :)

jokuvain 1039 päivää sitten:

mä vaan// oon menossa 3esteleiri 29.7-3.8.2012 :)

mä vaan 1042 päivää sitten:

jokuvain// Ootko menossa mille noista esteleireistä?
Itse olen menossa 1esteleiri 3-8.6.2012…

jokuvain 1044 päivää sitten:

Olen menossa tälle tallille esteleirille :) osaisko joku “vakkariporukasta”/tallilla käyvistä sanoa, pystyykö leirillä kehittymään (jos olen nyt hypänny ratana 70cm ja yksittäisenä 85cm) ja onko tällä tallilla sellaisia heppoja jolla voi hypätä korkeampia kun olen 168cm pitkä ? onko hyviä/miten korkeita maastoesteitä ??

vakkari 1090 päivää sitten:

itse käyn vakkarina tallilla enkä kyllä muista kuulleeni kenenkään kylkiluiden murtuneen lähiaikoina… Apua saa aina pyydettäessä, kukaan ei voi lukea toisten ajatuksia! :)

dsd 1097 päivää sitten:

Kävin tunneilla jonkin aikaa sitten, mutta lopetin, koska opetus oli huonoa ja tammoja varsoineen jotka potkivat ja niiden kanssa joutui ongelmiin pidettiin samalla laitumella tuntihevosten kanssa. Siinä hakiessa poniani murtui 2 kylkiluuta… Ja henkilökunta on mielestäni työkeää, eikä apua saa varusteiden laitossa.

Somebody 1106 päivää sitten:

Hey!

Kysyn nytten, että oppiiko Kiwigon tallilla mitään? Treenataanko esteitä? Mennäänkö koskaan vähän isompia esteitä ( = 100cm jne) .
Ja onko opettjat mukavia?

:) 1119 päivää sitten:

itse käyn tallilla vakkarina ja pidän tosi paljon opetus on tosi hyvää , ponit ihania ja opetus parasta! ja jos oikein muistan niin viimekesänä omehevosleirin aikaan ei voinut käydä uittamassa tai maastossa, kun siihen aikaan metsässä ihan lähellä oli nähty karhuja. Ja ohjelma tehdään toiveiden mukaan jos toiveita ei tule niin ei voida toteuttaa myöskään. Ja itseäni ei ainakaan häirinnyt jos muut olivat tallilla yötä samaanaikaan , kun eivät edes tulleet leiriläisten huoneeseen. (itseomahevosleirillä ollut myös)

? 1181 päivää sitten:

onkohan tällä tallilla mahdollista päästä uittaan omaa hevosta. olen ajatellut mennä tänä vuonna omahevos leirille, ja tämä paikka pongahti ekana silmieni eteen. vai olisiko sitten joku toinen talli, jossa pidettäis omahevos leirejä tänä vuonna ja olis lähellä pirkanmaata?

muumi 1182 päivää sitten:

hevosii on tallilla monen kokosta ja näköstä, korkeudet vaihtelevat 85cm-180cm..

itseni mielestä talli on hyvä, kävin itte viimeksi kiwigon leireillä -07 ja -08 ja silloin tykkäsin tosi paljon, enää en tosin tiiä millasii ne leirit on ku meidän kukkarolle leirit on liia kalliita, mutta tosin viimeisen leirin voisin käyä kiwigolla ja meinasin itte mennä siihe kenttäleirille mikälie :D

jeps 1216 päivää sitten:

Itselleni ei kovin hyvä kuva jäänyt Kiwigon tallin viimekesäiseltä omahevosleiriltä. Olihan se hieno, siisti paikka ja opettajat mukavia, mutta opetus ei mielestäni kovin laadukasta ollut. Lisäksi lievästi sanottuna petyin leiriohjelmaan, joka siis koostui 2h ratsastuksesta päivässä ja teoriatunnista. That’s it. Pelkkää koulutuuppausta kentällä sekä 2 hyppykertaa + leiriestekisat. Oma käsitykseni oli leireistä ollut, että niillä tehdään kaikenlaista “extraa” normaalien tuntien lisäksi kuten maastoillaan, käydään uittamassa jne. Tämä jäi kuitenkin vain haaveeksi tuon leirin aikana.
Kaiken lisäksi leirin aikana talli kuhisi hoitajia sun muuta väkeä, hoitajia jäi jopa yöksi samaan leirirakennukseen. Tämä oli omasta mielestäni hieman häiritsevää.
Hevoset olivat kuitenkin mukavia ja kilttejä, plussaa siitä. Jokaisella hevosella oli myös siististi omat tavarat paikoillaan. Useilla talleilla kun näkee jotain ihan muuta.
Kuitenkin taisi tuo leiri jäädä omalta osaltani viimeiseksi Kiwigolla vietetyksi leiriksi. Muistakaa kuitenkin, että tämä oli vain oma mielipiteeni, eikä vaikuta muihin. :)

SagaStara 1266 päivää sitten:

Vaikuttaa kivalta, minkälaiset leirit? Ajattelin mennä vikalle esteleirille. Minkäkokoiset hevoset?

Kiitos

Nelliina 1275 päivää sitten:

Ajattelin mennä Kiwigon tallille kesällä 2012 omahevosleirille. Nettisivujen perusteella näyttää kivalta paikalta. :) Ootteko joku käynyt tuolla omahevosleirillä? Olis kivaa kuulla millaset leirit täällä on.

Laura 1365 päivää sitten:

(Taitaa olla suurin osa edellä mainituista kommenteista kärkäiden nuorten tuotosta, joilla ei vielä ole arvot ja asenteet aivan kohdallaan, eikä ylläpito ole näemmän nähnyt niitä asiattomiksi)

Itse olen käynyt puolisen vuotta Kiwigossa ja olen tykännyt. Ei mikään huippuhuieno talli, mutta ei huonokaan. Toki ympäristön siisteyteen panostaisin enemmän, kun mitä tallilla on nyt tehty. Talli itsessään on siisti ja tilava.

Hevosia on runsaanlaisesti, mutta ovat osaavia ja jokaiselle löytyy varmasti sopiva ratsu kooltaa ja muilta ominaisuuksiltaan, kaikistahan ei voi tykätä… =) Opettajat ovat myös osaavia, olen oppinut puolessa vuodessa enemmän kuin kolmessa vuodessa eräässä toisessa paikassa. Tunneilla päässe kunnolla tekemään tehtäviä ja palautetta saa välittömästi pienten ryhmien vuoksi.

Ihan mukava perustalli lähellä Lappeenrannan keskustaa.

ex-ratsastaja 1369 päivää sitten:

En suosittele!

minä vaan... 1370 päivää sitten:

TOSI hyvä talli, leirit kivoja ja PARHAITA, opettajat myöskin kivoja, hevoset hyvinhoidettuja, tosin hevosia aika paljon, mikä ei haittaa ainakaan minua, SRL:n hyväksymä, TOSI KIVA PAIKKA, SUOSITTELEN. Ens vuonna uudestaan sinne leirille.

mie vaa 1372 päivää sitten:

En oo käyny tol tallil kertaakaa mut miun kaverit on kertonu et se on ihan kiva paikka tai tosi kiva paikka, voisin harkita ittekkii tätä tallii <3

joku 1393 päivää sitten:

Oon käyny muutaman kerra tällä tallilla tunneilla ja tunnit on ihan hyvii ja tosi kivoi heppoi ja kiva ilmapiiri, mut en tykkää ku jotkuu polttaa tallil tupakkaa ;SS ku eiks tää oo SRL:n hyväksymä talli ja sen mukaa ois suositeltavaa ettei tallil sais polttaa. Et jos ei osaa olla polttamatta vähäää aikaa ni pitääkö ees tulla tallille? Et itteäni se häiritsee ku mul on vaikee hengittää ja varmaa hevosiiki :(( Mut ei sil sellai oo välii ku en käy tääl enää, mut annoimpa vaa palautetta =))

Maiju :) 1413 päivää sitten:

aika asiattomia kommentteja tollaset, paska paikka, yms, kun ei osata edes laittaa rakentavaa kommenttia, eikä kerrota, että mikä on vikana? Jos joku talli on omasta mielestä kivempi,ni ei niitä muita talleja tollain tarvii haukkua lyttyy, ku ei oo ees mitää vikaa…..

jkjkjkjkj 1415 päivää sitten:

MAAILMAN SURKEIN PAIKKA IKINÄ HUBERTUS TALLI ON PAREMPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA EN SUOSITTELE SANOKAA MIELIPITEISIIN ETTÄ ETTE TYKKÄÄ SURKEE TALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iida 1479 päivää sitten:

Oon “vakkariporukkaa” ja tykkään tallista siellä on HYVÄT TILAT, siisti talli, hyvä henkilökunta, hevoset hoidettuina ja kaikki asiat järjestyksessä ! + Leirit on tosi hyviä ! Suosittelen !

joku -,- 1673 päivää sitten:

Olen käynyt tälllä talilla ja opettajat ovat kyllä kivoja. Mutta muu henkilö kunta varsinkin on itsekästä porukkkaa! en mene tälle talille enää koskaan! Piste ja Loppu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Haistakaa vaa mitä haluatte!

Julia 1733 päivää sitten:

Musta kyseisellä tallilla on ihan ok henkilökunta ja kivat hepat mutta ainahan tuo ensivaikutelma voi pettää. Olen vasta 2 kertaa tolla tallilla ratsastanut. En tosiaankaan halua haukkua tallia, mutten ylistääkkään. Se on ihan OK, ei muuta. Hevosii on kyl toosi paljon, mutt ei se nyt pahasta ole. Ja täl tallil on kivemmat opet ja muut tuntilaiset ku yhel toisel tallilla jolla ratsastan. Että plussaa siitä ilmapiiristä :)) eip mulla valittamista ole, jokseenkin joku tallissa mättää, en tiiä mikä.

riina 1733 päivää sitten:

Käyn vakkarina ja on kyl paras talli, kiltit ja hyvinkoulutetut hevoset ja toosi kiva henkilökunta ja ilmapiiri!SUOSITTELEN!

pinja 1735 päivää sitten:

taitaa olla joku häiriö kun ei pääse sivuille:(, hyvä paikka, hyvä opetus ja kivat hepat, siisti talli, suosittelen!

joku vaan 1735 päivää sitten:

Suosittelen !
Vaikka en kylläkään oo käyny tällä tallilla, mutta netti sivut on tosi ihanat ja hevoset on tosi söpöii ! Osaisko joku kertoo miks tonne nettisivuille ei enää pääse? Onko tullu uudet, jos on niin voisko joku laittaa osoitteen? (—-:

käviä 1736 päivää sitten:

Mieki käyn vakkarina ja suosittelen tallii ittekki, siel on hyvi hoidetut hevoset ja hyvät tilat niille.
Hyvä opetus kans on,ja jos ei ite tykkää et ratsastusken opettaja pysyy kovana/vahvana eikä vaa lellittele siel, koska sillo just oppii niit asioita

krista 1738 päivää sitten:

Käyn ite tallilla tosi kiva paikaa ja tosi kivat leirit henkilökunta on paras!
SUOSITTELEN ja pepe is best

Essi 1738 päivää sitten:

Voisitteko perustella miksi tämä talli on huono?
Itse olen vakkariporukkaa ja tykkään tallista todella paljon. Tilat ovat hyvät, tallilla on monipuoliset ja kiltit hevoset, sekä PARAS ja koulutettu henkilökunta ja hyvä opetus. Hevoset ovat hyvin hoidettuja ja talli hakee SRL:n laatutalliluokitusta.

mei 1739 päivää sitten:

*haistakaa

mie 1739 päivää sitten:

mahtava paikka, haistakkaa paska ne jotka haukkuu tätä tallii! apila <3

sintti 1739 päivää sitten:

en tykkää tallista.liikaa hevosia.epämiellyttävä henkilökunta

Löve Pony 1750 päivää sitten:

Tallilla on tultu käytyy, hepat kylläkin ihania ja söpöjä, mut sit muuten EN SUOSITTELE!!!!!

henna 1771 päivää sitten:

oon ite tällä tallila,mut tää on ihan huono(on kyllä söpöt hepat)
EN SUOSITTELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anna mielipiteesi tästä hevostallista