Hevostallit.com — Missä mahtavin hevostalli? Kerro!

Hortkrom

HUOM! Hevostallit.com tarjoaa vapaan mahdollisuuden kommentoida ja arvioida hevostalleja. Kaikki kommentit ovat vierailijoiden kirjoittamia, täysin moderoimattomia, eivätkä edusta Hevostallit.com ylläpidon mielipiteitä.

Kannikon ratsutalli

  • Esittelysivu: Tämä esittelysivu löytyy nyt ja jatkossakin osoitteesta http://www.hevostallit.com/kannikon-ratsutalli. Tämä osoite on muuttumaton.
  • Mielipiteet: Hevostalli on saanut tähän mennessä 154 kpl mielipiteitä. Uusia mielipiteitä saa antaa!
  • Nettisivut: Tällä hevostallilla vaikuttaa olevan nettisivut. Hevostallin nettisivujen pitäisi löytyä osoitteesta www.kolumbus.fikannikon.ratsutalli
  • Osoite: Hevostallin käyntiosoite on Kaskelantie 616, 04240 Talma.
  • Paikkakunta: Paikkakunnan nimi on jo tiedossa ja se on .
  • Kartta: Tallin sijaintia kartalla ei ole vielä ilmoitettu. Karttakuva tullaan lisäämään myöhemmin, koska osoitekin on tiedossa.
  • Lukukerrat: Hevostallin Kannikon ratsutalli esittelysivua on katseltu jo 8797 kertaa.

Hevostallin saamat mielipiteet

ponityttö 25 päivää sitten:

Kannikon facebook sivuilla on ilmoitus leireistä. Kauan odotettu ja toivottu yöleiri vihdoin toteutui, mä oon ainaki messis!!!!!!!!!!

Bosse 29 päivää sitten:

Onko leirejä tänäkin vuonna?

Ratsastaja 85 päivää sitten:

Maailman paras talli ikinä <3

Sindyfani 163 päivää sitten:

paras talli<3 en lähe kannikosta koskaa<33sindy on paras<33

Rudy ja Bosse ♡ 337 päivää sitten:

Nykysin Kannikko on paras pikku talli ihanine poneineen, heppoineen, opettajineen ja tallityttöineen. Pirjetta on tooosi taitava ja kiva, tallitytöt mukavia ja ilmapiiri hyvä. Emmi ja Tiia ovat erittäin ihania tallitytöjä ja Sonja ja Tanjakin on usein siellä auttamassa. Kannattaa mennä, jos haluaa hyvää opetusta joutumatta maksamaan siitä kohtuutonta hintaa.

Rudy 344 päivää sitten:

rudy on ihanin !<33

tuntilaine 398 päivää sitten:

nykyään pirjetta opettaa tosi hyvin ja tehää tunneil kaikkia kivoja juttuja oon nyt ratsastuksessa menny paljon eteenpäin kun siirryin kannikkoon :)! ehkä välillä pirjetta saattaa jutella kentän laidalla , mutta olen huomannut että silti se kommentoi ratsastusta ja silti katsoo ja opettaa ! pirjetta on tosi mukava

Pepi 399 päivää sitten:

Ratsastin tällä tallilla vuosina 2005-2007. Tunnit eivät olleet silloin kovin opettavaisia, ja tuntui, etten kehittynyt mihinkään. Opettaja puhui huonoimpina päivinä puolet tunnista kentän laidalla puhelimessa, samalla kun me kiersimme kehää käynnissä ympäri. Ei siitä silloin ujona lapsena uskaltanut valittaa. Nämä ratsastustunnit olivat syy siihen, miksi aikoinaan vaihdoinkin tallia.
Lähes kaikki hevoset tallilla olivat tosi kilttejä ja mukavia, ja opettajakin oli muuten mukava rempseä. Minä en törmännyt aikanaan yhtenkään ikävään tallityttöön :D Talli oli myös kauniilla paikalla, ja pidin kesäleireistä.
R.I.P Pepsi ja Viki. Pepsi oli tosi kiltti, ja Vikillä ratsastin paljon.
Uskon kuitenkin, että kaikki voi muuttua, ja mukavaa, jos tallilla puhaltavat nykyään uudet tuulet! :)

leirit 400 päivää sitten:

facesta kopioitu

LEIRIKESÄ 2014

vko 23 02.06. – 06.06. 5 pv ponityttöjen puuhaleiri
02.06. – 06.06. 5 pv toiveleiri
vko 24 09.06. -13.06. 5 pv ponityttöjen puuhaleiri 09.06.- 13.06. 5 pv toiveleiri
vko 25 16.06.- 18.06. 3 pv vuokrausleiri
vko 29 15.07.- 17.07. 3 pv vuokrausleiri
vko 30 21.07.- 25.07. 5 pv alkeisleiri 21.07. -25.07. 5 pv yleisleiri
vko 31 28.07. – 01.08. 5 pv yleisleiri
vko 32 05.08. – 07.08. 3 pv vuokrausleiri

Leirit ovat päiväleirejä.

Mahdollisuus omatoimiyöpymiseen.

Tarkempia tietoja leiriohjelmista yms myöhemmin.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Rudy 402 päivää sitten:

kannikon ratsutalli löytyy facesta!!

leirit 404 päivää sitten:

kannattaa katsella kannikon ratsutallin facea. sielt löytyy tietoo tallin jutuist

leirien kysyjä 406 päivää sitten:

onko tänä kesänä kannikossa leirejä , kun ei ole tullut mitään ilmoituksia ?

misu 552 päivää sitten:

paras talli !

Hennalle 553 päivää sitten:

aika läpinäkyvää henna .

Minulle viesti ? 553 päivää sitten:

>Hennalle< Kenestä olen kirjotellut ja mitä :D en kyllä itse ole huomannut, mutta miten vaan.

Hennalle 555 päivää sitten:

Kannattaa tutustuu ihmiseen ennen ku alkaa kirjottelee siitä mitään …

HIRVEETÄ tallissa uusi 558 päivää sitten:

Tallissa uusi yksäri , kaikki yksärit on kivoja paitsi yksi uusi yksäri vaikuttaa jotenkin todella ärsyttävältä .. en tiedä nimeä mutta Pirjetan tytöt on koko ajan senkaa..

623 päivää sitten:

Paras talli,parhaat tyypit,ihanimmat hepat ja paras opettaja<3 I LOVE KANNIKKO

JOO 624 päivää sitten:

PARAS LEIRI, PARAS TALLI, PARHAAT HEVOSET JA PARHAAT IHMISET <3 EN HALUU ET LOPPUU!!

mielipide 624 päivää sitten:

Tunteja on vähennetty paljon. Ei joka päivä ole edes yhtä tuntii ja tunnil on 2-4 ratsastajaa, ni miks hevosii olis seisomass tarhas. Ei kannattavaa tallinpitäjälle eikä hevosille, puhumattakaan ratsastajista, jotka menis hevosel joka liikutetaa 2-3 kertaa viikos. Sopivast luotettavii hevosii pienelle mukavalle porukalle!

m 624 päivää sitten:

Vähän tuntihevosia nykyään ;( mut ei liian vähän:)

häh? 624 päivää sitten:

Yleensä just pikku ryhmässä etenee nopeemmin kuin isossa ratsastuskoulussa 8-10 ryhmässä. Pikku ryhmässä opettaja voi kiinnittää jokaiseen huomiota ja pystyy helposti auttamaan kaikkia, toisin kuin isossa ryhmässä. Ehkä ratsastuskoulussa voi tuntua että etenee nopeesti, koska siellä hevoset ovat yleensä automaatteja ja tekevät kaiken mikä vähänkin viittaa siihen. Sitten kun menet ratsastamaan normaalilla hevosella et osaakaan mitään, koska olet ratsastanut automaatilla mikä tekee kaiken. Siksi varmaan tuntuu että et kehity, koska joudut tekemää kunnolla töitä ja oikeasti ratsastamaan, mikä ei olekaan niin helppoa.

minä 627 päivää sitten:

PARAS TALLI!! Olen käynyt Kannikossa noin seitsämän vuotta ja joka olen oppinut jotain uutta. Tallissa on todella hyvä ilmapiiri! Tunneilla ei etene ehkä niin nopeasti kuin isoissa ratsastuskouluissa mutta turvallisempaa on osata perusasiat ennen kun rupeaaa esim. Hyppäämään. Tallilla käydessäni olen oppinut luottamaan hevosiin!!!!

kannikkolainen 654 päivää sitten:

paras leiri !<33

Käö 677 päivää sitten:

Niin kauan kun näitä viestejä ei moderoida ja ihmiset haukkuvat talleja laitan tätä viestiä että edes joku tajuaa Te törkyviestien kirjoittajat. Ajatelkaa miltä teistä tuntuisi lukea itsestänne, muitten ihmisten nimettöminä kirjoittamia negatiivisiä ja paikkaansa pitämättömiä tekstejä joita olisi suurenneltu. Mieti tätä kun seuraavan kerran alkaat kirjoittaa nimettömänä törkyviestiä jostain tallista. Jos et omalla nimelläsi pysty arvostelua kirjoittamaan jätä se silloin tekemättä. IP osoitteet pystyy niin helposti viranomaiset selvittämään ja voit joutua korvausvastuuseen kirjoittelustasi. Siis mieti 2 kertaa ennenkuin kirjoitat .

Tyhjä 677 päivää sitten:

Tyhjä

puru 677 päivää sitten:

Paras paikka ja ooon todellaki menos sinne leirille!:)

Llä 685 päivää sitten:

Niin kauan kun näitä viestejä ei moderoida ja ihmiset haukkuvat talleja laitan tätä viestiä että edes joku tajuaa Te törkyviestien kirjoittajat. Ajatelkaa miltä teistä tuntuisi lukea itsestänne, muitten ihmisten nimettöminä kirjoittamia negatiivisiä ja paikkaansa pitämättömiä tekstejä joita olisi suurenneltu. Mieti tätä kun seuraavan kerran alkaat kirjoittaa nimettömänä törkyviestiä jostain tallista. Jos et omalla nimelläsi pysty arvostelua kirjoittamaan jätä se silloin tekemättä. IP osoitteet pystyy niin helposti viranomaiset selvittämään ja voit joutua korvausvastuuseen kirjoittelustasi. Siis mieti 2 kertaa ennenkuin kirjoitat .

hoohoo 685 päivää sitten:

Voi teitä ketkä haukutte kannikkoo,ette taida edes tietää koko paikkaa kunnolla.Paikka on ihan paras,niin hyvä ilmapiiri,tunnit ovat loistavia,oppii todella hyvin,hepatkin on todella kivoja ja osaavia,joten te jotka haukutte pitäkää nassut kiinni :)

samaa mieltä 686 päivää sitten:

Olen samaa mieltä, ajatelkaa nyt järjelläkin miten voitte hypätä jos ette pysty istua edes harhoitusravissa tai saatika sitten hallita laukkaa. Perusasiat täytyy olla kunnossa, ei se hevosestakaan ole kivaa kun joku onneton siellä selässä repii suusta kesken hypyn tai tuo huonosti esteelle, ei se varmasti itsestäkän ole kivaa kun just ja just pysyy kyydissä jos edes pysyy. Ei siis kannata tulla tänne siitä valittamaan jos ette ole vielä valmiita hyppäämään, hyppääminen voi näyttää helpolta silloin kun sen osaa, mutta sitä se ei ole, ja jos perusasiat eivät ole vielä kunnossa saattaa hyppäämisestä seuraa hirveitä, ette kuitenkaan varmaan halua istua pyörätyolussa koko ikäänne. Joten harjoitelkaa rauhassa, pääsette varmasti vielä hyppäämään, eihän teillä ole mihinkään kiire.

mielipide 687 päivää sitten:

Minun mielestä tallilla on juuri sopivasti tuntiheppoja ja kyllä tunneilla hypätään esteitä ainakin meidän tunnilla.turha tulla valittaa jos TEIDÄN tunnilla ei hypätä!teissä on se vika sitten !teillä ei ole varmaan perusasiat kunnossa vielä niin sen takia.ette hyppää.AJATELKAA NYT PIRJETTA PITÄÄ HYPPYTUNTEJA vaikka pitäisi vain harjoitella perusasioita.!
Kyllä tekin pääsette hyppää heti kun istunta js muut asiat on kunnossa,joten rupekaa harjoittelemaan niin pääsette hyppääämään:) tsemppiä harjoittelemisee :)!

Kööpenhamina 687 päivää sitten:

Niin kauan kun näitä viestejä ei moderoida ja ihmiset haukkuvat talleja laitan tätä viestiä että edes joku tajuaa Te törkyviestien kirjoittajat. Ajatelkaa miltä teistä tuntuisi lukea itsestänne, muitten ihmisten nimettöminä kirjoittamia negatiivisiä ja paikkaansa pitämättömiä tekstejä joita olisi suurenneltu. Mieti tätä kun seuraavan kerran alkaat kirjoittaa nimettömänä törkyviestiä jostain tallista. Jos et omalla nimelläsi pysty arvostelua kirjoittamaan jätä se silloin tekemättä. IP osoitteet pystyy niin helposti viranomaiset selvittämään ja voit joutua korvausvastuuseen kirjoittelustasi. Siis mieti 2 kertaa ennenkuin kirjoitat .

OK??!! 688 päivää sitten:

Miten luokittelet liian vanha hevonen? Tai miten luokittelet liian vähän hevosia? Joutuuko mielestäsi hevoset juoksemaan liikaa tunneilla? Yhdelläkään hevosella ei ole vuosikausii ratsastettu yhtä tuntia enempää päivässä ja kaikilla hevosilla ainakin 1 tai 2 vapaapäivää viikossa. Tunneilla on 2 – 4 ratsastajaa per tunti. Hyppäämiseen soveltuvia ratsastajia ei tunneilta montaa löydy??

Jj 688 päivää sitten:

Niin kauan kun näitä viestejä ei moderoida ja ihmiset haukkuvat talleja laitan tätä viestiä että edes joku tajuaa Te törkyviestien kirjoittajat. Ajatelkaa miltä teistä tuntuisi lukea itsestänne, muitten ihmisten nimettöminä kirjoittamia negatiivisiä ja paikkaansa pitämättömiä tekstejä joita olisi suurenneltu. Mieti tätä kun seuraavan kerran alkaat kirjoittaa nimettömänä törkyviestiä jostain tallista. Jos et omalla nimelläsi pysty arvostelua kirjoittamaan jätä se silloin tekemättä. IP osoitteet pystyy niin helposti viranomaiset selvittämään ja voit joutua korvausvastuuseen kirjoittelustasi. Siis mieti 2 kertaa ennenkuin kirjoitat .

tätsy 689 päivää sitten:

kyllä ne hyppäävät, joilla on perusasiat kunnossa esim. istunta ja käsi- ja pohjetyöskentely. Eihän sellaiset voi hypätä, jotka ei pysy edes ilman jalustimia ravissa selässä!!?? ja mikä sitten on hyppäämistä ????100cm ylöspäin, eipä niitä montaa tyttöä ole jotka pystyvät hyppäämään edes yli 20 cm. Vaikka kuvittelevatkin itse olevansa huippuratsijoita.
Hevosia ei ole enää paljon, kun ei tuntejakaan enää pidetä montaa viikossa. Tarvittava määrä löytyy sopivia heppoja. Vanhempia luotettavia aloitteleville ja hyppääviä nuorempiakin on sopivasti.

ok... 690 päivää sitten:

Ihan ok paikka, mutta heovset liian vanhoja ja tuntihevosia on liian vähän. (n.4-5 + Rudolf) Ei maneesia eikä siellä juurikaan hypätä paitsi leireillä. Ilmapiiri on kyllä hyvä, mutta joitakin puutteita on. Ihan ok paikka.

oooo 736 päivää sitten:

jos on miettinyt kesäleiriä kannattaa todellaki mennä, oon ollu kannikos ennenki leiril, ne on tosi kivoi. siel tehää aina kaikkee kivaa (leirikisoi, näyttelyt, hevosten kanssa puuhailuu esim. harjoteltii juoksuttaa, lastaamaa ja ponien kanssa oli agilityä) ja muutkin leirikamut on ollut aina kivoja, kukaan ei hauku, eikä yritä omia poneja, tutustuu kans helposti uusiin ihmisiin. ite olen menossa ainakin! SUOSITTELEN.

... 737 päivää sitten:

on kannikossa kesäleirejä, kolme tänä kesänä.

kysyjä 741 päivää sitten:

Onko kannikossa kesäleirejä?

! 741 päivää sitten:

Kannikko on maailman paras talli millä oon ikinä käynyt !
Siellä opetetaan niin paljon kaikkea,oon oppinnut todella paljon siellä.Henkilökunta on todella mukava ja ystävällinen.Ponit/hepat on myös todella mukavia ja kivoja ratsastaa ! SUOSITTELEN TÄTÄ PAIKKAA-!<3

kannikkofani 816 päivää sitten:

ylivoimaisesti paras talli millä oon käynny ! i love kannikko!<3

kannikkolainen 831 päivää sitten:

super mukavaa jouluu kaikil kivoil kannikolaisille tyypeil ja hepoil, kaikil kävijöil ja asukeil. kesää ja leirei odotellaa seuraavaks

Yks vaa. 848 päivää sitten:

tuuli: öö…

Entinen kannikkolainen: Tuntiheppoja on jotakin 10, Leijona, Bosse ja Pizza vetää ainaki tunteja viel, Rudolfkin kai, en oo nähny tai kuullu kyl et sillä oltais nytenty mutta kai on. Tunneil siel on nykyään esim. Riku, Capu, Wallu ja Rudy ainaki, shettikset kai ja on niitä muitaki mut ei just nyt tuu mielee.

kannikkolainen 850 päivää sitten:

Soita Kannikkoon ja kysy, jos kiinnostaa !

Entinen kannikkolainen 853 päivää sitten:

Ihan mielenkiinnosta nyt kysyn, että minkä hintaisia tunteja Kannikossa on tällä hetkellä? Joskus silloin ainakin suht. edullisia ovat olleet, mutta mitä tänä päivänä?

Montas tuntiheppaa tallilla pörrää näinä päivinä ja ketä siellä oikein on? Niin, että lukeutuuko näihin hevosiin vielä Leijona, Ruudolf, Bosse ja Pizza?

Kyselen nyt täältä, kun ei noita Kannikon sivuja oikein päivitellä turhan usein, niin jos niitä jotain muutoksia on tullut. (:

ponityttö 858 päivää sitten:

Pieni, mukava paikka.
Kiva mieli ku on käynny :) KANNIKKO PARAS!
En ikin lähe muuall.

tuuli 879 päivää sitten:

siis niiku se meni tunnille ja miks et uskois?vaik eiks se saaa mennä tunnille?määrääks sä niiku?

Suklaamuna on hyvää, maista säkin :) 5/5 880 päivää sitten:

Voitte nyt lopettaa ton extallitytöistä puhumisen koska nehän eivät ole enää edes kannikossa tallityttöinä (siis Roosa,Johanna ja Tuire) eli turha siitä enää jauhaa.

Roosa 880 päivää sitten:

Ai ihan että kaveri meni tunnille. Varmasti. No mutta tää alkaa nyt käydä vähän ykstoikkoseks joten jatkakaa te vaan “tuuli” ja kumppanit, minä poistun. Oho, olinpas taas lapsellinen ;)

heppatyttö 97 881 päivää sitten:

aika pahan heitit tuuli(;!
ehkä liianki pahan tolle roosalle…

tuuli 881 päivää sitten:

roosa sä oot säälittävä,lapsellinen..
Käyt niiku tyylii joka päivä kattomas onks uusii kommentei ja muutenki oot….ja et eees osaa ratsastaa hyvi jalkas naputtaa koko aja ku ooon nähny,ku oon nähny ku oot ratsastannu,ku mun kaveri meni tunnille…

Roosa 884 päivää sitten:

Enpä muuten oo (tai kukaan meistä) tainnu ikinä tavata kumpaakaan teistä, joten on se kumma, että tuutte tänne kertomaan millasia me ollaan, kun ette edes tunne meitä. Jos tarkotuksena on tuottaa meille pahaa mieltä, niin voin kertoa, että turhaan yritätte :) Mutta jatkakaa ihmeessä, jos se on teistä mukavaa.

katariina 884 päivää sitten:

yhdyn tuuliin!(:

tuuli 884 päivää sitten:

mitä ihmet?
sulha oli pokkaaa,en ois kyl uskonnj et teist joku uskaltaaa kirjottaaa omalla nimellä…

Roosa 884 päivää sitten:

Kyllä on pokkaa kirjoittaa omalla nimellä, mutta kuten (tuuli) huomaat, täällä on ihan alusta alkaen haukuttu meitä “nimettömänä”, koska ei ole sitä POKKAA laittaa omaa nimeä näkyville. Puhun nyt varmasti kaikkien (ex) tallityttöjen puolesta, kun sanon, että jos nyt vielä haluatte jatkaa haukkumista niin voitte tehdä sen omilla nimillänne ja käyttää meidän oikeita nimiä (Roosa, Johanna, Tuire). Kiitos!

tuuli 885 päivää sitten:

Te tallitytöt ootte kyllä noloi…
Ette niiku uskalla omal nimel kommentoida tääl aina teil on joku yks tallitytöistä… kyllä ikää ja laiskuutta on ,mutta ei oo pokkaa laittaa omaa nimee toho…

Yksi tallitytöistä 887 päivää sitten:

Mikähän siinä on, että vaikka on kulunut lähemmäs puoli vuotta siitä, kun lopetin, jaksetaan yhä valittaa kuinka kamalia me oltiin. Nyt jälkeen päin netissä huutelu ei auta asiaa mitenkään. Jos oltiin noin hirveitä mitä annatte ymmärtää, olisitte ihmeessä sanoneet Pirjetalle, joka olisi varmasti kertonut meille ja asiat olisivat voineet parantua. Tästä huolimatta en voi ymmärtää miten olimme niin kamalan vihaisia, hirveitä ja kamalia, koska muutamat asiakkaat ostivat meille joululahjatkin, niin uskon että teimme ainakin jotain oikein ja olimme ihan hyviä asiakaspalvelijoita, siitä huolimatta, että olimme (tai itse olin) ihan lapsi ainakin tallityöt aloittaessani, enkä ollut saanut minkäännäköistä koulutusta asiakaspalveluun.

Joten jos nyt viimein lopettaisitte meidän haukkumisen, koska itse en ainakaan liity enää Kannikon toimintaan mitenkään.

kannikkofani 888 päivää sitten:

rakastan kannikon heppoi ku ne on nii kilttei ja ihanii<3
sit pirjetta osaaa opettaa hyvin kaikki perusasiat(:
ne tallitytöt olivat kyllä aila vihasii,paitsi se ruskeehiuksine joka ratsastaaa rudil .en muista nimee nyt:/
tunneil on aina saman tasosii ratsastajia,et turha tääl ruudun takan huudella.Pirjetta kyllä itse osaaa katsoa samoille tunneille olevat ratsastajat.

Yks vaa. 907 päivää sitten:

Siis on siel tunneil saman tasosii mut on myös tuntei joilla on eri tasosia ihmisiä…

yks toinen 910 päivää sitten:

kyl yleens on saman tasosii mun ja kaverin tunnill mut välill on korvaavii tuntilaisii mut sillo toiset tekee eri juttui. tunti on silti ollu kaikill sopiva. eihä aina voi olla sama tasosii vaik syksyll tai kevääl oliski niin toiset kehittyy erilailla. meijän tunnit ollu sopivii kaikill. kiitti kivoist tunneis!!!

Yks vaa. 912 päivää sitten:

On siel kyl samoil tunneil iha eri tasosii ratsastajii…. mut yleensä sit ne kokeneemmat on tehny jotai vaativampaa

... 936 päivää sitten:

Uu:no mil tunneil on eri tasosiii ratsastajiii(:? Ei mun mielest vaaa ooo ainakaaa täl tunnil mis mä ooon(:

uu 936 päivää sitten:

samoil tunneilla on aika paljo eri tasosii ratsastajii

pizzA 942 päivää sitten:

KANNIKKO ON PARAS PAIKKA ♥!

... 952 päivää sitten:

no ne pirjetan tytöt on kyllä tosi mukavia ja reippaita hakeee aina hepat sisää ja auttaaa tuntilaisia ja aina kyllä jaksaa hymyillä vaikka joku tuntilainen olisikin ärsyttävä ….ja kui ne kerkee tehä kaike ?esim. lukee kokeisii,te kaikki läksyt ja jne ku ne aina vaaa ratsastaa,auttaaa tallis…mun voimat ei ainakaaa riitäis..+ne ratsastaa viel noin. kolme tai kaks ponii päis…

yks tallilainen 952 päivää sitten:

mikä täs on nyt siis ongelma? se et sua on joskus katottu sun mielestä ilkeesti? se että ollaan oltu siellä tuntilaisten ja ennen kaikkea pirjetan apuna vai mikä?

mrrr 952 päivää sitten:

kyl tallilaiste täytyy olla mukavii, eikä niit tarvii pelkää.
jos o vaikee olla mukava niin tarviiko olla paikall kattomas. menkää sit opiskelee jo jauhamast. kiivaaks menee ajatukset

yks tallitytöistä 955 päivää sitten:

niinpänii – ai ei muuta tehä kun seistä? Ei toki laitettu koko tallin hevosille heiniä ja vesiä. Ja ehkä siks seistii kulmalla ku siitä näkee molemmille puomeille, et jos joku tarvii apuu nii on lähel et pääsee auttaa. Me pidettiin myös joskus talutuksia, haettiin hepat sisään, juotettiin ne ja lakastiin käytävät + huolehdittiin hevosten varusteet oikeille paikoille. Ja talvella tähän upposki vajaa 5h, että sano vaan ettei mitään tehty, kun et tosiaan tiedä totuutta.

Ja jep, kukaan ei meitä sinne pakottanut, ja siks voitiinkin lopettaa heti kun alko tuntumaan raskaalta. Mutta tosiaan kun nää kaikki tallityöt hoitaa koulun ohessa, niin ei ole kiva lukea netistä kuinka ei mitään siellä tehty. Mee itte tekemään iltatallia niin tiiät mitä se on.

Ja tosiaan, vaikka nettiin voikin anynoominä haukkua, kannattaa silti miettiä mitä kirjoittaa :)!

huhhuh 955 päivää sitten:

Mikä ongelma sul on “niimpänii” ?? tallitytöt tekee ainaki sillo ku mä oon siel nii suurimman aikaa hommii eikä vaa seiskoskele ja omapaha on ongelmas jos et uskalla menee kysyy ei ne sua pure !

niimpänii 955 päivää sitten:

En kyl tajuu miks ne tallitytöt sit kävi tallil ku ei tehny mitää, seiso vaa tallin nurkal ja naama niin vihasena ettei kukaa uskaltanu kysyy mitää, tuskin niit siel pakotettii käymää…

tallityttö 955 päivää sitten:

Kuten jo kertaallen kirjoittelinkin, niin osa meistä jatkaa Kannikossa käymistä muissa merkeissä, osa ei.

Ja ? -nimimerkille kiitos kivasta kommentista (:

? 956 päivää sitten:

miks kaikki haukkuu niit tallityttöi ? mitkä ei kyl kai siis käy enään.. kaiiki niist oli mukavii ja kivoi ja eikä niitte nhommat oo mitenkää helppoi ku kerra leiril jouduttii tekee tallii..

jöö 956 päivää sitten:

Se ruskee hiuksinen joka seisoo tallin nurkal ei käy enää , siel on vaa ne pirjetan tytöt jotka on tosi mukavii

haloo 960 päivää sitten:

Niit vanhoi heppoi ei pidetä ku alottelijoil köpöttylyis muutaman kerra viikos. talvel meijä tunnil yks kysy nii ei saanu vaa sille sanottii ettei ne käy enää tunnel jol enemmä tehää töit

hoi 961 päivää sitten:

Se tallityttö joka seisoo tallin nurkal se ruskee hiuksine nii se on hirveen ppelottava en ees uskalla mennä kysyy silt mitää ku se on nii vihasen näkönen.. Mut se ei käy enää siel kai?

hoi 961 päivää sitten:

Se tallityttä jola seisoo tallin nurkal se ruskee hiuksine nii se on hirveen ppelottava en ees uskalla mennä kysyy silt mitää ku se on nii vihasen näkönen.. Mut se ei käy enää siel kai?

tallityttö 961 päivää sitten:

Hei vaan lapsukaiset. Me tallitytöt näytämme olevan täällä aika kuuma puheenaihe, joten ei nyt jätetä enää mitään arvailun varaan. Tiedoksenne siis, että kaikki tallitytöt käy nyt lukiota ja aika ei riitä enää kaikkeen. Kyse ei siis suinkaan ole siitä, ettemmekö viitsisi käydä. Osa jatkaa Kannikossa käymistä muissa merkeissä, osa ei.

Ja sitten niistä hiuksista. Ei, meillä kaikilla ei ole pitkiä ja vaaleita hiuksia ja jos yhtään helpottaa niin tarkennan vielä, että kahdella on ne pitkähköt ja vaaleahkot hiukset, mutta yhdellä on ruskeat lyhyemmät.

Nyt siis jos mieltä painaa joku meihin liittyvä asia niin voitte ihan suoraan kysäistä, ettei tarvitse jäädä arpomaan.
Ja lopuksi vielä kiitos kaikista mukavista kommenteista ja ei kiitos niistä ei niin mukavista kommenteista! :)

hiihi 962 päivää sitten:

muutamat tuntsarit on jo niin vanhoi eikä oo enää kunnon hampait nii sentakii laihoi, niille kyl syötetää sellast puuroo mitä ne pystyy syödä vaik ei oo hampait. Eikä ne käy enää nii paljoo tunneil. Mut on ne vanhat kyl super ihanii ja kilttei :)

yksisarvinen 962 päivää sitten:

ne tuntsarit on kait ehkä aika vanhoi. kyl niille kai syötetään tosi paljon ruokaa mut ei ne silti kai lihoo… :(((

sffgrdg 962 päivää sitten:

mutta minkä takia ne tuntsarit on niin laihoja jotkut?????

poni 962 päivää sitten:

ei oo muita ku pirjetan tytöt. vanhemmal vaaleet ja nuoremmal ruskeet ja molemmat tosi mukavii. tallitytöt lopetti viime talvel ku ei kerinneet tai jaksaneet tai viittineet tai jotai

jee 963 päivää sitten:

ei siel mun mielest oo ku yhel semmoset vaaleemmat ja muil ruskeet. sil vanhemmal pirjetan tytöl on vaaleet sit sillä nuoremmal on ruskeet ja niil muil on myös ruskeet.

tatti 963 päivää sitten:

ei se kai mun mielest o pirjettan laps ?

jee 963 päivää sitten:

tatti tarkoitatko sitä pirjetan omaa tyttöä sitä vanhempaa vai nuorempaa?

tatti 963 päivää sitten:

tarkotin sitä vaalee hiuksista, mut ei oo ihan “blondi”

murrr 964 päivää sitten:

ketä pitkä hiuksist tarkotatte ? onks sil vaaleet hiukset vai tumma (:?

mä itte 964 päivää sitten:

tallitytöt ei kerkee enää käymää, vähensi jo käyntii talvell ja uusia kivoja ei oo löytynny.
Kiva rento pieni harrastuspaikka ja tunnit kivoi eikä kyl lyhkäsii tai löysii vaa enempi yliaikasii, ku jollai ei onnistu joku niii sit harjotellaa kauemmi.
Kaikki ihmiset auttaa jos ongelmii.
Kaikki ei haluu isoihi hienoihi paikkoihi ja niille tää paikka antaa mahtavan heppailumahdollisuuden niiku mulleki.
kireepipot voi mennä muuall

tikkukaramelli 965 päivää sitten:

miks siel ei oo enää tallityttöi?

!! 965 päivää sitten:

Kaikill niill on pitkät hiukset. Mä kuulin ett siell ei oo enää tallityttöi ku pitäjä omat tytöt ja ne on mukavii.

tatti 966 päivää sitten:

se pitkä hiuksinen tallityttö on just kiva, vai kumpaa tarkotat?

?? 967 päivää sitten:

Mun mielest se yks isompi on kyll jotain muuta ku auttavainen. se seisoo tallin kulmal tai talliss ja kattelee vihasest eikä silt uskalla kysyy. En ooo nähny sit kyll enää kesäll. Ei kait käy enää en kyll tiiä? tietääks kukaaa? en tiiä nimeekää.

heppatyttö 968 päivää sitten:

mun mielest tallitytöt on tosi mukavii ja tulee aina auttaa jos tarttee apuu jossai

Rudy 969 päivää sitten:

ooon kyllä tyytyväinen opettajaan … opettaja nykyäään opettaa enemmän tunneilla joskus mennään pikku ristikkoo tai puomeja (: olen kyllä kehittynnyt iha hirveesti kannikossa ku olen käynnyt siella noin vuoden … Rudy kyl on iha paras poni !♥

PONITYTTÖ 970 päivää sitten:

KIVA PAIKKA! KIVOJA IHMISIÄ!! KIVOJA HEVOSIA!!! KIVA OPETTAJA!!!!

i 970 päivää sitten:

niimpä anonyymi hanki elämä ! ei sua kaivata täääl! jos et ite tykkäää kannikost nii ei se meijän ongelma ole ! ja siel nykyäää mennää puomei aika paljon!

heh heh 970 päivää sitten:

anonyymi: hanki elämä itsellesi

Anonyymi 970 päivää sitten:

Ihan hirveesti kaikkee, ei oo kyllä hyvä sanonta , kun heti perään lisäsit “me mennää yleensä AINA puomei”…

i 971 päivää sitten:

rakastan kannikkooo !♥ en vois ikin lopettaa tunneil käymistä siel ..! siel nykyää opetellaa ihan hirveesti kaikkeee (: me mennäää yleensä aina puomei ja tehää aina kaikkee sil tunnil (: mun lemppari heppa on ehdottamasti pizza! ♥ pizza on paras heppa . (: se on niii kilttiki viel ! kannikkon on paras paikka !

caputyttö 971 päivää sitten:

Paras paikka.
Meillä ainakin on ollu ylipitkiä tunteja jos ollaan harjoiteltu jotain asiaa nii koskaan ei oo lopetettu kesken. Koskaan tunti ei ole kestänny sitä 50min. vaan pidempää ja jos alotus on venynny jostain syystä niin tuntia on jatkettu pidempään.

+++ 972 päivää sitten:

Mulle sopiva paikka. Mukavia tunteja, hevosia ja ihmisiä.
Muutama vanha hevonen mutta nekin käyvät vaa joskus tunnilla ja tätyyhän niidenkin saada elää ku on pirteitä ja niitä hoidetaa sen mukasesti saavat jotai puuroa aina ku hampaat on jo huonot. Mulle tulee itku ja ikävä ku mun lemppari vanhus lähtee vihreämmille laitumille. Tiedän että mulle ja suurimmalle osalle kannikko on ykköspaikka.
Kyllä opettajallakin on vaikeaa en kyllä haluaisi olla se.
Olen ollu muutaman kerran samalla tunnilla yhden tytön kanssa ja alusta asti se kitisee eka on väärä hevonen vaikka kaikki menee hyvin niin se valittaa ja valittaa ja seuraavan kerran sama juttu vaikka onki aiemmin toivottu hevonen niin se ei ole enää oikea hevonen. Kaikkia suututti tytön käytös mutta opettaja vaan kuunteli, yritti opettaa ja hymyili tytölle. Mä en kyllä olisi ollu niin kiltti sille.

JEE 972 päivää sitten:

Tykkään opesta, hepoista ja paikasta. Vanhat hepat ovat kilttejä. Yks tallityttö oli kerran talvella ilkeä, mutta en nähnyt sen jälkeen sitä. En tiedä muuta, mä tykkään.

ninni 972 päivää sitten:

Mä oon ollut tyytyväinen opettajaan, kun on niin mukava ja kiltti. Mä olin aiemmin sellasella tallilla josta lähdin monta kertaa itkien ja pelotti mennä sinne kun ope huusi aina eikä auttanut.
Mulle sanottiin kerran kun halusin yhtä heppaa tunnille että sitä ei käytetä enää kun aloittelijoiden tunneilla kun on niin vanha.

Heppa 973 päivää sitten:

Olen käynyt kyseisellä tallilla jo yli vuoden ja olen tykännyt. Pari kertaa ollut n. 10 min myöhässä jos sitäkään muttei enempää ja silloin tuntii on pidetty kauemmin välillä jopa yliaikaa. Enkä oo kyllä koskaa kuullu että opettaja puhuu pahaa oppilaista ja yli vuoden oon jo kuitenki käyny siellä.
Mistä oot kuullu et se puhuis pahaa?

Osa hepoista on jo vanhoja mutta nykyään ei vissiin käy niin paljooo enää tunneil.
Kannikko on kyl iha ykköspaikka, itse ainakin pidä :)

.. 973 päivää sitten:

opettaja puhuu usein oppilaista pahaa selän takana

! 974 päivää sitten:

Yksi suokki-tuntiheppa on ihan ylilaiha!

$ 981 päivää sitten:

en oikein tykännyt kun tunnit saattoivat olla jopa 45min myöhässä ja hintaa ei kuitenkaa laskettu

tuntihepat alkaa myös olla vanhoja.

juuri näin? 1055 päivää sitten:

-, olen käynyt useita vuosia kyseisellä tallilla, eikä kyllä yksityisissä ole paljon vaihtuvuutta ollut.
Huhuja olen kullut ettei uusia ns. vieraita yksityisiä enää otettaisi, mutta ne ovat tietty vain huhuja. Tallivuokra on ollut kuuleman mukaan ainakin kymmenen vuotta 340,-.
Jos ette tiedä faktaa, niin kannattaa laittaa ettei ole varma, ettei kerro varmana sitä mitä ei oikeasti tiedäkään.

- 1056 päivää sitten:

Karsinapaikoissa on kyllä vaihtuvuutta, en tiedä onko just nyt tilaa, mutta varmasti tulee vielä olemaan. Karsinavuokra on n. 360e, en ole varma onko noussut/laskenut viime kuulemani.

viivi 1056 päivää sitten:

muutama yksityinen heppa on tallissa, mutta ovat olleet jo vuosia. En tiedä otetaanko enemmän tai mitä maksaa.
Mukava, rauhallinen paikka. Kiva talliporukka.

moi 1057 päivää sitten:

vuokrataanko täällä karsinapaikkoja?
jos paljon maksaa?/kk?

kati 1060 päivää sitten:

Tunti ryhmässä 20,-
yksityistunti 28,-
vuokraus 15,-
Päiväleirejä vko 23, 24, 25
Tunnit jää lomalle 21.6. ja säännölliset tunnit alkaa 1.8.
10.7-1.8 välisenä aikana tunteja pidetään sopimuksen mukaan
Pepsi ja Viki nukutettu olivat jo melko vanhoja niin pääsivät vihreämmille laitumille
Rudolf, Pizza, Wallu ja Leijona kanssa aika vanhoja Pizza varsinkin, mutta ovat vielä en tiedä miten syksyllä
Bossekin on yli kaksikymppinen tietääkseni
Mukava ilmapiiri
Asialliset, mutta rennot tunnit, olen tykännyt käydä
ei ole ylimääräisiä hengailijoita ja saa itse hoitaa hepat, jos haluaa

Heppatyttö98 1061 päivää sitten:

Mitä Pepsi ja Viki lopetettu ? :( voi ei, Viki ja Pepsi oli just ihanimmat ! Pepsi varsinkin ;o vois käydä kattoo Ruudolfii ja Leijonaa, nekin oli ihan kivoja :)

Kannikon opetus on ihan suht. hyvää, siellä on rento meininki ja en mä kyllä menis valittelee tuntien ykstoikkosuudesta. :D siellähän mennään puomeja, otetaan laukannostoja ja tehdään vaikka mitä! Olihan tietenkin niitäkin ajanjaksoja kun vaan ravattiin kenttää ympäri

Onkos kenelläkään tietoa Wallusta ? :)

mo 1072 päivää sitten:

Hevosten laidunkausi on 22.6-10.7 eli 18 päivää…

Tunti 20€
Irtotunti 28€
Vuokraus 15€ ja tätä nykyä laidun on ihan hyvässä kunnossa, portilta tietysti veden ja hevosien takia mudassa ja muuten vähän mutaa alussa ja heinää siinä mudan päällä laajasti

- 1105 päivää sitten:

leijona käy tunneilla. Kesälöä on tunteja 21.6(?) asti jonka jälkeen hevoset on 2-3 vko lomalla ja sitten tunnit jatkuu sen mukaan, miten sovitaan. Elokuussa alkaa taas tuntitoiminta ‘täyspainoisesti’

e 1107 päivää sitten:

Tietääkö joku onko tuolla tunteja kesäisin? (en meinaa leirejä)

tiina 1108 päivää sitten:

Käykö leijona vielä tunneilla? Vai vietteleekö eläkepäiviä? :)

pia 1112 päivää sitten:

onko senior yksäri?

Tiina 1115 päivää sitten:

Onko Leijona vielä tuolla tallilla?

Capuponi 1120 päivää sitten:

Ja minun mielestä Pirjetan tytöt ovat vai tallilla ti ja ke auttamassa kun olen hengaillut talilla niin ne on ollut vaan tia ja ke tallilla. Mut se isompi niist on joka pv auttamassa kuten se pienempi on vaan tia ja ke :) ilmoitinpaha vaan ku tääl valitetaaan … Menkää sanomaaan pirjetalle siitä jos häiritsee … ja ne tallitytöt ketkä ne olikaan nii ne niin ne ei ole kauhean kivoja :/ ne ei melkeen ikinä ole auttamassa :( ne vaan nauraa kentän laidalla :( ne on hirveitä :( ja ilkeitä tai ainakin minulle :((

Capuponi 1120 päivää sitten:

pepsi on ihana hevonen <3 ja myö pizza pidän paljon kannikosta ja myös pirjetasta :) Pirjetta on mukava :) + hevoset ovat ihania ja minun mielestä ne eivät ole liian laihoja . Ehkä vähän pyöreitä . Pidän hiveästi Pirjetan tunneista siellä ei harjoitella paljoa eikä liian vähänkää ja se on todella hyvä harrastetalli :)<3 Ja se uus Capu poni on aivan ihana <3 Tunnit ei maksa edes paljoa :) Susittelen paikkaaa <3 :)

- 1156 päivää sitten:

irtotunti 20e ja kymmenenkerrankortti 180e.
sijaitsee kotikulmasta joku 4km järvenpäätä päin.

Ihminentäältäjostain 1158 päivää sitten:

Siis paljonko tuolla oikeesti maksaa tunti? Kun kaikki väittää eri…
Eiks toi oo Kotikulman lähellä, kun käyn sillä ja just haluisin vaihtaa.?

- 1168 päivää sitten:

Pepsi ja Viki on lopetettu.
Bosse, Pizza ja Ruudolf voi hyvin :). Suomi ei enää ole tallilla.

Joku 1169 päivää sitten:

Ikävä tätä paikkaa! Varsinkin pizzaa, on mun suosikki heppa. Ja eihä pepsiä ole lopetettu eihän?

Miks jouduin kolmisen vuotta sitte lopettaa? Allergia prkl. Pari ns. Ilkeempää heppaa oli. Mitä bosselle, vikille, pepsille, pizzale, suomrlle & rudorfille kuuluu?

Haluun aloittaa uudestaan! Tahtoo! Haluun tänne takas ratsastaa nähä kaikki tutut hevoset <3

Pirjetta on mukava ja kaikista hevosista en pitänu, iso plussa kun saa ite laityaa

- 1182 päivää sitten:

ja muuten, pizza on helpoimpia tuntihevosia, jolla ihan pikkusetkin pärjää hyvin.

- 1185 päivää sitten:

Kymmenenkerrankortti on 180e

Eräs 1186 päivää sitten:

Kannikko on ihan kiva paikka, jotkut hevoset on vain mielestäni hiukan vaikeita. Esimerkiksi Pizza, välillä se on oikein reipas, mutta jos sillä on huono päivä ei meinaa ratsastuksesta tulla mitään :D. Ja jotkut hevoset ovat aina reippaina nyt esimerkiksi vaikka Wallu, Innostuu helposti ja ei meinaa saada millään pysähtymään :). Laitumet ovat nyt hiukan huonossa kunnossa, kun hevosilla/poniella on polviinasti mutaa 8(, mutta eiköhän olot parane kesään meneessä? Ja päärynä: Tunninhinta on 20€kerta ja jos otat 10 kertaa putkeen niin, se oli 132€ muistaakseni (8

päärynä 1225 päivää sitten:

Olipa hyvä vastaus “on vissii lopetettu” “ei vissii pääse” “on varmaan alle 30” jne.
Ei kannata tulla tänne vastailee, kun ei näköjään tiedä mistään mitään.

ent. pepsionparas. 1227 päivää sitten:

Pepsi on vissii lopetettu…

Ei saa hoitohevosta, en nyt heti mennä pyytää ittee kokeneemmalle tunnille ku on kaveri joka on alottelija. Itseasiassa siellä on noi Pirjetan lapset jotka auttaa tunneille menossa, niit on kaks, niin että eipä sinne tarvita hengailijoita.

irtotunti on varmaan alle 30€, vuokraus maksaa krt 15€.

kippe; Jos meinaat ruskeata Capua, niin on välillä reipas, välillä laiska. Ihan kiva.

Yleisillä ei vissiin pääse…

pusukala 1278 päivää sitten:

Onko tällä tallilla millaiset mahikset esim. hoidella hevosia tai muuten vain hengailla? Eli jos ei ratsasta vakituisesti.

Minä itse. 1296 päivää sitten:

Paljonko irtotunti maksaa? Asun lähellä ja aattelin et voisin käydä kokeilees minkälainen paikka taa on. Ja onko tallilta mahdollista vuokrata pollea itsenäiseen ratsastukseen? Ja mitä se maksaisi?

kippe 1297 päivää sitten:

Luin hevostalli.netissä että olis myynnissä risteysponi ruuna s.2005. kannikolla.

Voisko joku kertoo vähän siitä (onko se siellä tunneilla)? :)

pepsionparas 1316 päivää sitten:

Alotin tossa heinäkuun lopussa ja oon ridannu siitä asti joka viikko. Vaikkei olekaan kummoinen talli, niin tunnit on hyviä, tasokkaita ja yksilöllisiä. Pepsi on ihan paras hevonen <3

buuböö 1320 päivää sitten:

Pääseekö yleisillä tallille? Entä onko pakko käydä ratsastustunneilla, jos tahtoo esim. vain pyöriä tallilla ja hoidella hevosia? (: Onko mahista saada hoitohevosta?

marsupilami 1534 päivää sitten:

Eipä taida olla C:

Tyttö 1534 päivää sitten:

Onko toi paikka SRL:än hyväksymä harrastetalli?

moi 1547 päivää sitten:

Ootko `hei` jo käynyt tallilla ratsastamassa. Olen nimittäin ehkä itsekkin kiinnostunut paikasta, niin mitäs tykkäsit? (jos nyt oot käyny:))

hei 1573 päivää sitten:

ok kuulosta ihan kivalta :) mäkin tykkään semmosista rauhallisista paikoista :) ja tykkään hoitaa hevosiakin :D:D

marsupilami 1578 päivää sitten:

No siel on kivoij ponei ja erikokosii hevosii, jotku hevoset melkee ponikokosiiki. Tunnit on sillai rentoi, pienet ryhmät ja opetus ainaki yksilöllistä. Pirjetta on hyvä opettamaan, ja istunta paranee ihan sikana.

Hevosen saa itse hoitaa (ja on toivottavaakin että hoitaa :)) ennen tuntia ja tunnin jälkeen.

Tallihenki on hyvä, ei mitään teiniposseja naureskelemassa kentän laidalla. Kannikko on vähän pienempi ja rauhallisempi paikka, mä ainaki tykkään.

hei 1579 päivää sitten:

ok :) kerro vielä enemmän :D mietin et joskus menisin sinne ratsastaa :)

marsupilami 1580 päivää sitten:

on muitaki poneja ku shettiksii.

hei 1591 päivää sitten:

Voiko joku kertoa minkälaisia hevosia siellä on? Ja onko siellä muita poneja kuin shettiksii? :D

mooi 1661 päivää sitten:

Ketä pv tammaa tarkotat? nimi?

määä 1664 päivää sitten:

oon menos vuokraamaan sellasta pv tammaa osaakos joku kertoo tammasta!? se on yksäri=)

mimmu 1678 päivää sitten:

kannikko on Kiva paikka ja asiallista talliväkeä on paikallla aina! toisin kuin mitä usealla muulla tallilla on,valitettavan useinkin… HYVÄ KANNIKKO!

&amp;amp;lt;3 1702 päivää sitten:

Hyvä teijän on netissä nimettöminä huudella! Kuinkahan moni menis sanomaan Pirjetalle suoraan?

Ainakin Kauheaa suosittelisin mennä juttelemaan tosta hevosten hyvinvoinnista Pirjetalle. Ihan on fiksu aikuinen ja varmaan osais kertoa ettei sun kannata olla huolissaan, eikai niitä hevosia samalla laitumella pidettäis jos ne tappais siel toisiaan! Laidun on nyt vähän huonossa kunnossa, on ollu niin hurjan kuivaa, mut on hevosilla siellä heinääki, tarhassa niillä olis enemmän ku puolet vähemmän syötävää. Ja SANOKAA, ei Pirjetta osaa ajatuksia lukea, kertokaa rohkeesti mitä tahotte tunneilla tehä. Ja jos tuntuu ettette kehity, kysykää oisko enemmän teijän tasosta tuntia.

Ja rento meno siel on koska se on HARRASTETALLI, ei ratsastuskoulu. Ihan on tarkotuksella kaks eri sanaa, koska ne ei oo synonyymeja.

Kaikkia ei voi miellyttää, eikä sillon Kannikossa kannata käydä jos ei tykkää, mut tollasesta hevosten hyvinvoinnista ei kannata kertoo mitään, jos ei tiedä aiheesta.

&amp;lt;3 1702 päivää sitten:

Ja rento meno siel on koska se on HARRASTETALLI, ei ratsastuskoulu. Ihan on tarkotuksella kaks eri sanaa, koska ne ei oo synonyymeja.

Kauheaa 1709 päivää sitten:

Opetus ei ole tehokasta ja joka tunnilla opetetaan melkein samoja asioita. Kaiken lisäksi hevosten hyvinvointi vaikuttaa epäilyttävältä, koska melkein kaikki tallin hevoset, shettiksistä isoihin hevosiin, ovat yhdellä samalla laitumella, joka on jo ajat sitten kaluttu loppuun.

HYI! 1734 päivää sitten:

KARSEE PAIKKA!

Mie ;) 1788 päivää sitten:

Oon nyt muutaman kerran käyny tuolla. Ihan ok paikka ja mukavat hepat. Opetus ei ole kauhean tehokasta mutta rentoa.

heppatyttö-97 1981 päivää sitten:

mielestäni ihan mukava paikka ,ihan kiva kivoja hevosia. Upealla paikalla + valaistettu , sopivan kokoinen ratsastuskenttä. – ei maneesia. – liian vähän avustajia , yleensä paikalla vain yksi avustaja ja n. viisi oppilasta ja opettaja ei ole paikalle kun laitetaan hevosia. – hidas eteneminen oppimisessa

Anna mielipiteesi tästä hevostallista